Grenslandkapel in Kulturhus Denekamp

Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De Grenslandkapel staat voor kwaliteit en gezelligheid.

De Kapel biedt samen met de Grensland-Oberkrainer een zeer gevarieerd en veelzijdig programma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen. Het repertiore bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek. Maar ook Tsjechische- en Moravische muziek worden ten gehore gebracht. Virtuoze solistische optredens, show en zang, ondersteund door de fantastische Oberkrainergroep en een perfecte geluidskwaliteit, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens optredens weet te boeien.

Sfeer en kwaliteit

De Grenslandkapel staat voor sfeer en gezelligheid, waarbij de muziek kwalitatief van topniveau is.

Als geen ander voelt het orkest de stemming aan in de zaal en past hier feilloos het repertoire op aan tijdens elk optreden. Hierdoor wordt ieder optreden tot en groot succes, waarbij de spetters er van af vliegen! Een sprekend voorbeeld hiervan is natuurlijk onze absolute hit "Im Herzen nur die Blasmusik".

Datum: zaterdag 18 maart 2023
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 22,50

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Of bekijk de website www.kulturhusdenekamp.nl/theater

Wanneer

Prijzen

  • € 22,50 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter