2e Kerstdagwandeling Ootmarsum

Op 2e Kerstdag kun je in Ootmarsum deelnemen aan de traditionele Kerstwandeling. De kerstwandeling door de omgeving van Ootmarsum is elk jaar een 'must' voor een grote groep wandelaars. Starten kan tussen 10.30 en 12.30 uur.

De wandeling voert door de omgeving van Ootmarsum waarbij onderweg warme chocolademelk of Glühwein wordt geschonken en op het eindpunt wordt een hapje geserveerd. Je kunt kiezen tussen een korte of lange wandelroute.

Korte route 5,5 km

De korte wandelroute is dit jaar ruim 5,5 km lang met onderweg een pauzeplek bij Othmar Bierspa. Deelnemers kunnen hier tegen inlevering van hun bon genieten van een Glühbiertje, warme chocolademelk of koffie/ thee.

Lange route 12 km

De lange route bedraagt 12 km en de pauzeplek onderweg is Hoeve Springendal. Hier ontvangen de wandelaars tegen inlevering van hun bon een heerlijke Glühwein, warme chocolademelk of koffie/thee.

Eindpunt warm hapje

Op het eindpunt, de Markt in Ootmarsum, kun je tegen inlevering van de bon genieten van een warm hapje

binnenstad prachtig versierd

De Ootmarsumse kerstwandeling is een gezellig uitje dat gecombineerd kan worden met een bezoekje aan de binnenstad waar de winkels en galerieën geopend zijn. Tip: Trek stevig schoeisel aan. Deelname aan de kerstwandeling is op eigen risico

Start: VVV kantoor Ootmarsum, Markt 9.
Aanvang: starten kan van 10.30 uur tot 12.30 uur.
Deelname: € 7,50 p.p. - Kinderen t/m 6 jaar: € 4,00

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Voor kinderen t/m 12 jaar: € 4,00
(de prijs is inclusief hapje & drankje)

Locatie

VVV Ootmarsum

Adres
Markt 9, 7631BW Ootmarsum
Telefoon
0541-291214
E-mail
Website
www.ootmarsum-dinkelland.nl

Tip je vrienden

facebook twitter