Stiftsconcert: Antonii Baryshevskyi

Zondag 25 februari komt Antonii Baryshevskyi een vooraanstaande Oekraïense pianist naar Het Stift. Hij is winnaar van de Eerste Prijs in enkele van de meest prestigieuze internationale pianowedstrijden, zoals de Arthur Rubinstein Internationale Pianomeesters Competitie, "Premio Jaen" en de F. Busoni Internationale Pianowedstrijd.

Over de musicus

Geboren in Kiev, Oekraïne in 1988, begon Baryshevskyi op zevenjarige leeftijd met piano spelen. Hij studeerde af aan de Nationale Muziekacademie van Oekraïne en de École Normale de Musique de Paris, waar hij studeerde bij Profs. Valerii Kozlov en Marian Rybicki. Hij kreeg ook training van Alina Sorkina, Ryta Donskaya en Lily Dorfman.

Antonii Baryshevskyi is een gast geweest op gerenommeerde festivals zoals het Progetto Martha Argerich, KlavierRuhrfestival, Busoni Festival, projecten van Musica Insieme Fondazione en anderen. Hij trad op in zalen zoals de Wigmore Hall, Konzerthaus Berlin, Berliner Philharmonie, Kölner Philharmonie, The Royal Concertgebouw, Warsaw Philharmonic en Teatro Comunale di Bologna.

Kaarten reserveren Het concert in de Stiftskerk begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Na afloop bieden wij u graag een drankje aan in de Stiftsschool naast de kerk, waar ook de musici aanwezig zijn. De entree is € 20 en voor jeugd € 10. U kunt aan de kassa in de Stiftskerk per pin of contant betalen.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.stiftsconcerten.nl of bij Suze Euverman via 06-55824246. Tevens zijn er, indien beschikbaar, kaarten verkrijgbaar aan de kassa in de Stiftskerk, waar u per pin of contant kunt betalen.

Of bekijk de website www.stiftsconcerten.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 9, 7595LE Weerselo
Telefoon
0541-661614
Website
www.het-stift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter