Toneelstuk 'De erfenis van tante Bella’

Toneelvereniging de Plaank'n Spöllers uit Deurningen brengt ook dit jaar een mooi blijspel op het podium van het tot theater omgebouwde Spölhoes aan de Reefsmaat 1 in Deurningen. ‘De erfenis van tante Bella’ is geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Roy Oude Holtkamp.

In deze klucht denken twee broers van hun tante Bella een oude schoonheidssalon te erven, maar zijn zij wel echt de enige erfgenamen? Dat zal gedurende de voorstelling blijken. De salon moet nog wel een beetje opgeknapt worden maar dat niet alleen. Ook de oude klanten van tante Bella kunnen nog steeds een opknapbeurt gebruiken, dus aan klandizie geen gebrek. Al met al problemen genoeg in de schoonheidssalon wat veel absurde gebeurtenissen zal opleveren. Het publiek wordt bedolven onder een waterval van grappen in deze “over-de-top” klucht. Deze ingrediënten zullen voor de bezoekers van het blijspel vele hilarische momenten opleveren.

SPEELTIJDEN

De première is woensdagmiddag 20 maart om 14.30 uur voor de ouderen uit Deurningen. De avondvoorstellingen zijn donderdag 21 t/m zaterdag 23 maart om 20.00 uur en de middagvoorstelling op zondag 24 maart om 14.30 uur. De kaarten voor de voorstellingen kosten €8,-. Reserveren voor de voorstellingen kan telefonisch via telefoonnummer 074-2773092.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar één van de voorstellingen.

Of bekijk de website www.plaanknspollers.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

Locatie

't Spölhoes

Adres
Reefsmaat 1, 7561BP Deurningen

Tip je vrienden

facebook twitter