Het Orkest Koninklijke Luchtmacht met ‘The Jukebox – Pick what we Play’

In 2023 bestaat harmonie Caecilia 150 jaar en dat zullen we weten ook! Het hele jaar wordt er op meerdere manieren aandacht aan het jubileum gegeven. Op zaterdag 10 juni komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht met een speciaal programma naar Ootmarsum. En dat belooft een waar spektakel te worden.

Op zaterdag 10 juni komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht naar Ootmarsum met 'Pick what we play'.

Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische lovesong en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert. Dit is mogelijk tijdens ‘The Jukebox’, breng je stem uit en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten. Ondersteund door veelzijdige vocalisten ontstaat live een programma dat elk concert weer uniek is. Een verrassende voorstelling voor het publiek maar ook voor het orkest.

Pick what we play!

Solisten: Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van chef-dirigent Patrick Curfs.

Over het Orkest Koninklijke Luchtmacht: Achter de militaire uniformen schuilen 48 conservatorium geschoolde musici. Een deel met een klassieke achtergrond, een deel uit de pop- en jazzmuziek. Dat maakt het orkest zo uniek! Topmusici uit beide genres die samen de geoliede machine vormen die het Orkest Koninklijke Luchtmacht is.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht heeft een rijke historie. Daar waar in het verleden hun muziek het verschil maakte op het slagveld, wordt de muziek tegenwoordig anders ingezet.

Met hun muziek vertellen zij het verhaal van de luchtmacht/Defensie en verbinden zij onze wereld met de wereld buiten de vliegbases.

Wat hen typeert is het moderne en eigentijdse geluid. Maar tradities die hen ceremonieel verbinden met de Krijgsmacht behoren ook tot hun DNA.

Vanwege hun verrassende samenwerkingen en het uiteenlopende en vernieuwende repertoire met een militaire ‘touch’ is het Orkest Koninklijke Luchtmacht uniek in de professionele muziekwereld, zowel in Nederland als daarbuiten.

Of bekijk de website www.hcootmarsum.nl

Wanneer

Locatie

Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631 EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter