Jubileumconcert harmonie Caecilia met Shirma Rouse & Karin Hertsenberg

In 2023 bestaat harmonie Caecilia 150 jaar en dat laat het muziekkorps niet ongemerkt voorbij gaan. Het gehele jaar door wordt er op meerdere manieren aandacht aan dit jubileum gegeven. Op vrijdag 9 juni wordt een groots showconcert gehouden met medewerking van Shirma Rouse en Karin Hertsenberg.

Het wordt een jubileumjaar met een drietal hoogtepunten. Heel Ootmarsum (en natuurlijk ook alle toeristen) is van harte uitgenodigd.

De harmonie is opgericht in 1873 en is daarmee de oudste vereniging in Ootmarsum. Het muziekkorps is niet meer weg te denken uit de Ootmarsumse gemeenschap. Bij de meeste festiviteiten is harmonie Caecilia van de partij en ook hun eigen concerten trekken vele bezoekers.

Harmonie Caecilia bestaat 150 jaar

Op vrijdag 9 & 10 juni is het jubileumweekend. Dit speelt zich af in een feesttent op het Kerkplein.

Het weekend start met een swingend jubileumconcert. Topzangeressen Shirma Rouse en Karin Hertsenberg zijn hierbij ook van de partij. Het orkest staat onder leiding van Nikki Kleijsen en de slagwerkgroep onder leiding van Jan van der Sluis. Dus dat wordt een fantastische avond.

Gespeeld wordt onder andere:Chevaliers de Sangreal – Satisfaction – Prince – Moment for Morricone – Respect – Brand new day | Slagwerkgroep: Swing Stars – Rockmarch

Aansluitend is er een afterparty met DJ Bram Hassink.

Of bekijk de website www.hcootmarsum.nl

Wanneer

Locatie

Feesttent Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631EW

Tip je vrienden

facebook twitter