Lezing Wild & Wijn
Het wildseizoen staat voor de deur en dat betekent – onder andere – haas, wild zwijn, hert en ree. Jagers zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een smakelijk stuk vlees. De heren Gerard Kamphuis en René Kempers van wildbeheer houden van koken en jagen. Twee hobby’s die heel goed samengaan, zeker in het wildseizoen...ze vertellen waarom.
Gedurende de wildlezing word je culinair verwend door Chefkok Gerhard Müller van gastronomisch restaurant de Wanne-Parkhotel de Wiemsel. Uiteraard voorzien van een goed glas bijpassende wijn.
Geserveerd worden:
- Rilette van Fazant, zuurkool, lever, kweeperengelei en noten crunch
- Wildzwijnpaté met mosterd-abrikoos
- Tartaar van hert, filo krokant, kastanje mousse, rode biet en siepel-schuim
Chefkok Gerhard Müller zal tijdens de lezing de heren van wildbeheer aanvullen in het verhaal.
De toegangskaarten zijn te koop aan de balie bij de VVV Ootmarsum. Losse tickets kosten € 25,00 en Passepartouthouders betalen € 15,00. (je levert dan je bonnetje van je passepartout + entreeticket in. Tickets kun je bestellen en betalen via onze webshop. Je ticket kun je dan afhalen aan de balie van de VVV in Ootmarsum.
Wanneer
- -
- -
Dit evenement is onderdeel van: Lezingen tijdens de Twentse Wijndagen
Prijzen
- € 25,00 Entreeprijs
Passepartouthouders betalen €15,00
De entreeprijs is inclusief 3 culinaire hapjes
Locatie
H.H. Simon en Judas
- Adres
- Kerkplein, 7631EW Ootmarsum