Lezing Wild & Wijn

Het wildseizoen staat voor de deur en dat betekent – onder andere – haas, wild zwijn, hert en ree. Jagers zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een smakelijk stuk vlees. De heren Gerard Kamphuis en René Kempers van wildbeheer houden van koken en jagen. Twee hobby’s die heel goed samengaan, zeker in het wildseizoen...ze vertellen waarom.

Gedurende de wildlezing word je culinair verwend door Chefkok Gerhard Müller van gastronomisch restaurant de Wanne-Parkhotel de Wiemsel.

Geserveerd worden:

  • Rilette van Fazant, zuurkool, lever, kweeperengelei en noten crunch
  • Wildzwijnpaté met mosterd-abrikoos
  • Tartaar van hert, filo krokant, kastanje mousse, rode biet en siepel-schuim

Chefkok Gerhard Müller zal tijdens de lezing de heren van wildbeheer aanvullen in het verhaal.

De toegangskaarten zijn te koop aan de balie bij de VVV Ootmarsum. Losse tickets kosten € 25,00 en Passepartouthouders betalen € 15,00. (je levert dan je bonnetje van je passepartout + entreeticket in. Je kunt je ticket t/m 21 oktober online bestellen. Daarna zijn ze alleen aan de balie bij de VVV Ootmarsum verkrijgbaar.

Er kunnen maximaal 80 personen deelnemen aan deze lezing.

KOOP TICKET 23 oktober

KOOP TICKET PASSEPARTOUTHOUDERS 23 oktober

KOOP TICKET 30 oktober

KOOP TICKET PASSEPARTOUTHOUDERS 30 oktober

Wanneer

  • -
  • -

Dit evenement is onderdeel van: Lezingen tijdens de Twentse Wijndagen

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Passepartouthouders betalen €15,00
De entreeprijs is inclusief 3 culinaire hapjes

Locatie

H.H. Simon en Judas

Adres
Kerkplein, 7631EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter