Circus Bossle komt naar Denekamp

Traditioneel familiecircus met vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

DENEKAMP – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september strijkt het circus neer in Denekamp. De grote circustent wordt opgebouwd op evenemententerrein ‘t Goor.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 16 september om 19:00 uur, zaterdag 17 september om 15:00 en 19:00 uur, zondag 18 september om 11:00 uur, woensdag 21 september om 15:00 uur, vrijdag 23 september om 19:00 uur, zaterdag 24 september om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstellingen op zondag 25 september om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 11:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Bij het circus kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 12,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 14,00 Entreeprijs Volwassenen

ENTREEPRIJZEN:

Tribune (achterste rijen). Kinderen € 12,- / Volwassenen € 14,-

Stalles (middelste rijen). Kinderen € 14,- / Volwassenen € 16,-

* Loge (voorste rijen rondom de piste). Kinderen €18,- / Volwassenen € 20,-

Kinderprijzen gelden voor kinderen vanaf 1 t/m 16 jaar. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis, mits op schoot gehouden.

Speciale ACTIES:

Woensdag (21 september) = FAMILIEDAG! Volwassenen betalen dan de KINDERENTREEPRIJS!

Voor alle avondvoorstellingen om 19:00 uur: ALLE PLAATSEN SLECHTS € 10,-

Locatie

Recreatieterrein 't Goor

Adres
Berghummerstraat, 7591GX Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter