Vijfdaagse retreate tekenen/schilderen met Babet Olde Weghuis

Heb je ook zin er deze zomer nog even tussenuit te gaan? In het hier en nu, in contact met de natuur, tekenen en schilderen. Dat is wat we iedere dag gaan doen. En daar komen vanzelf beelden uit, die je een begin geven voor je eigen (schilder)proces. In je lichaam komen, jezelf voeden met heerlijk en puur voedsel voor lichaam en geest, om vervolgens expressie te geven aan dat wat in je leeft. Een week om op een relaxte wijze je essentie een boost te geven! . Kijk voor meer info over deze Retreate op www.deerdaddy.nl onder Retreat 22-26 augustus (nog 2 plekjes).

Met een vleugje (dans)yoga en meditatie(all inclusive).

Kosten

De kosten voor deze week zijn € 599,00 incl. btw.

Dit is inclusief 4 overnachtingen op een luxe meerpersoonskamer, beddengoed, handdoeken, alle (basis)materialen voor de creatieve workshops, (dans)yoga en meditatie/ademlessen, pure maaltijden (door een privé kok bereid) en ook nog voldoende vrije tijd en ruimte voor jezelf, mocht je daar behoefte aan hebben.

Exclusief je eigen vervoer van en naar de locatie en alcoholische drankjes (tegen betaling).

Wil je echt graag een kamer alleen, dan betaal je een meerprijs van 20 euro per nacht. Neem contant geld mee voor eventuele drankjes en behandelingen.

Zie locatie op www.deoaleschool.nl

Zelf meenemen Makkelijke kleding(die vies mag worden), extra sokken of sloffen, toiletartikelen. Eventuele extra meditatie benodigdheden zoals meditatiebankje- kussen, omslagdoek, yogamat en wandelschoenen, je eigen schilderspullen voor als je de middagen door wilt werken (Ook een paar yogamatjes aanwezig).

Aanmelden

Aanmelden voor dit weekend kun je door een email te sturen naar babetoldeweghuis@hotmail.com Je ontvangt dan een bevestiging en een factuur per e-mail, na betaling is je aanmelding definitief.

De locatie is gelegen aan de rand van Lattrop, ongeveer 6 km. van Ootmarsum. Er is buiten een vuurplek, binnen een massagestoel en tafel tot je beschikking en mogelijkheid tot een reiki-behandeling of tarotconsult. Deze kost 60 euro voor een uur. Graag vooraf reserveren.

Meer informatie? Wil je meer informatie over de retraite?

We schilderen met acrylverf en tekenen met houtskool. Basismaterialen voor de workshops zijn inbegrepen, maar wil je meer dan neem je dit zelf mee.

In de ochtend na het ontbijt is er di-woe-en donderdag een workshop. Bij goed weer komt de aanleiding steeds van buiten. Tekenen naar de waarneming, waarna je gaat schilderen (dit mag vanuit herinnering, fantasie, of realistisch). Ik begeleid ieder op eigen niveau en wens.

Na de lunch heb je je eigen tijd en ruimte en kan je verder schilderen, naar een dorpje in de omgeving of relaxen in de tuin. Dit deze dagen tot 17 uur. Je kan deze middag ook kiezen voor een reiki-/massage behandeling. Deze kost 60 euro voor een uur. Graag vooraf reserveren.

Na het diner In de avond is er ook steeds of een workshop of een andere activiteit.

Maandag is er inloop vanaf 14 uur en vrijdag ronden we om 11 uur af op de locatie. De opening van de kunstmarkt in Ootmarsum start om 12 uur en dit is (voor de liefhebbers) de afsluiting van deze week.

Annuleren: Bij betaling is je plek gegarandeerd. Bij afzeggen binnen een maand voor de aanvang, ben je het gehele bedrag verschuldigd. Mocht ik (of jij) dan nog een nieuwe deelnemer kunnen vinden, dan betaal je enkel 50 euro aan administratiekosten) en stort ik het resterende bedrag terug.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Babet Olde Weghuis. Zij is te bereiken op 06- 50285628 of stuur een e-mail naar babetoldeweghuis@hotmail.com

Wanneer

Prijzen

  • € 599,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

B&B De Oale School

Adres
Dorpsstraat 94, 7635 ND Lattrop

Tip je vrienden

facebook twitter