Wandeling 'OpStap' in de Bergvennen

Donderdag 10 augustus organiseert Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied de Bergvennen. Deelnemers kunnen tijdens deze excursie genieten van dit schitterende natuurgebied. Onze natuurgids vertelt tijdens de wandeling over dit Natura2000- gebied, de cultuurhistorie en de planten en dieren die er voorkomen. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Trek je wandelschoenen aan en geniet van wat dit gebied te bieden heeft. Tegen de grens van Duitsland ligt het afwisselende landschap van de Bergvennen en het Brecklenkampse veld. Wandelend in dit gebied zie je droge en natte heide, vennen, schrale hooilanden en bos. De zeven vennen zijn beeldbepalend in het glooiende landschap en zorgen voor een bijzondere sfeer. De stilte, weidsheid en de prachtige natuur zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Neem je verrekijker mee, er zitten vele soorten vogels in dit gebied. Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 9 personen. De kosten zijn € 5,00 per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Ben jij al donateur? Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,00 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2023

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Kinderen € 3,-

Locatie

Bergvennenweg

Adres
Bergvennenweg, 7635NJ Lattrop

Tip je vrienden

facebook twitter