Nordhorner Musiksommer

De optredens in het Stadspark van Nordhorn beleven dit jaar alweer hun 30e editie. Vier zaterdagen lang kun je genieten van live muziek in het intieme stadspark. Zaterdagavond 6 augustus zijn 'Paddy & the Rats' te gast.

We houden van Ierland, klavertjes, schapen en pubs....dat dachten de punkrockers "Paddy & the Rats" ook. Feesten als een piraat - dat is het motto van de Hongaarse band en dat de jongens het muzikaal ten volle uitleven, is ook duidelijk te horen op hun zesde album. Op "Wasteland to Wonderland", dat in april werd uitgebracht, brengen de Celtic-Punk piraten een wilde mix van punk, polka en folk die de luisteraar mentaal rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde rustieke pub katapulteert. Sinds de oprichting in 2008 heeft "Paddy & the Rats" snel naam gemaakt met talloze shows in heel Europa.

De band rond frontman Paddy O'Reilly, bestaande uit Vince Murphy (bas) en Joey MacOnkay (elektrische gitaar), drummer Seamus Conelly en allrounder Sam MCKenzie (viool, doedelzak, mandoline, fluit) nodigt je uit voor een muzikaal overzees avontuur vol met opzwepende liedjes.

Kom luisteren naar hun muziek en geniet deze zomeravond in het stadspark van Nordhorn.

De entree is gratis.

Of bekijk de website www.vvv-nordhorn.de

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Stadtpark Nordhorn

Adres
Mühlendamm 1, D48529 Nordhorn

Tip je vrienden

facebook twitter