Buitenconcert 'Outdoors' op Singraven

Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de muzikale kwaliteiten van het jonge jazz ensemble Areia. Entree € 20,- p.p. incl. hapje & drankje.

Op 6 augustus is om 15.00 uur het laatste concert op Landgoed Singraven in Denekamp. Hier treedt jazz ensemble Areia op. Het concert begint om 15.00 uur. Om 14.30 staat de hoofdpoort open en bent u welkom voor een kopje koffie.

AREIA

Jazz, klassieke muziek, vrije improvisatie en folk komen samen om de muziek van Areia diepgang en expressie te geven. Areia bestaat uit Hristo Goleminov op tenorsaxofoon, Antonio Moreno op trompet, Adrian Moncada op piano en Siebren Smink op gitaar. In december 2021 nam Areia hun debuutplaat op die binnenkort uitkomt. De plaat laat een warm, kleurrijk en fragiel geluid van de band horen, door composities die op reis gaan door gedurfde en spannende muzikale landschappen. Een unieke mix tussen improvisatie en compositie, gebaseerd op onderzoek van Anthony Braxton, geeft de muziek van Areia een prachtige vorm van klankverhaal.

KOOP TICKET

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Dit prijs is inclusief hapje en drankje.

Locatie

Huis Singraven

Adres
Molendijk 37, 7591PT Denekamp
Telefoon
0541351906
E-mail
Website
www.singraven.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter