Wandeling 'Bronnen en beken'

Nieuwsgierig naar de bron van de Mosbeek? Ga dan woensdag 24 mei mee met de wandeling ‘Bronnen en beken’ van Landschap Overijssel. De gids neemt je mee voor een mooie wandeling in het Dal van de Mosbeek.

Onderweg ontdek je de vele bronnen en beken in dit gebied. De avondwandeling begint om 19.00 uur en we leggen 4 tot 5 kilometer af in ongeveer 2,5 uur.

Het Dal van de Mosbeek zit vol bronnen. Sommige duidelijk zichtbaar, andere goed verstopt. Hoe komt het dat juist in dit gebied zoveel bronnen zijn? Hoe ontstaan ze en hoe vinden kleine beken hun weg? Tijdens de wandeling ‘Bronnen en beken’ vertelt de gids je meer over de rijke geschiedenis van dit stuk Noordoost-Twente en welke dieren en planten je hier vindt. Tip: trek stevige schoenen aan, de wandeling gaat niet altijd over gebaande paden.

Aanmelden
Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten
De kosten zijn € 5,00 per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan.

Of bekijk de website www.landschapoverijssel.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

€ 3,- per kind

Locatie

Infocentrum IJs & Es Mander

Adres
Oosteriksweg 26, 7663TA Mander

Tip je vrienden

facebook twitter