Pianofestival Twente

Van 7 t/m 22 september 2024 vindt de derde editie van het Internationale Pianofestival Twente plaats. Omringd door de mooie natuur van Twente kunt u op prachtige locaties genieten van pianoconcerten op het hoogste niveau en van meerdere muzikale evenementen.

11 verschillende pianisten, waaronder grote meesters en jonge toptalenten, interpreteren meesterwerken van grote componisten.

Locaties

De concerten vinden plaats in het kunststadje Ootmarsum en in de directe omgeving, zoals het authentieke Stift in Weerselo en het sfeervolle Landgoed Singraven. In deze derde editie van het pianofestival zijn er enkele nieuwe, bijzonder mooie locaties toegevoegd: het Rijksmuseum Twenthe in Enschede, de Hofkerk in Oldenzaal en het Oyfo Techniekmuseum en de Waterstaatskerk in Hengelo.

Net als in vorige edities zullen er weer muzikale stadswandelingen zijn, evenals een pianomarathon en optredens in Galerie Ton Schulten.

Nieuw toegevoegd dit jaar is het kunstconcert. Een pianoconcert waarbij de inhoud van de muziek versterkt wordt door schilderijen, geprojecteerd op groot scherm.

De musici en de organisatie heten u van harte welkom bij het derde Internationale Pianofestival Twente en willen graag deze reeks pianoconcerten, met een innemend repertoire, samen met u beleven.

www.concertart.nl

Programma

Of bekijk de website concertart.nl

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter