Maarschalk van Saterslo

Te midden van de restanten van kasteel Saterslo, komt de legende van Maarschalk van Saterslo tot leven. Drie avonden lang wordt een theatraal muziekspektakel opgevoerd waarbij de sagen, legendes & liefdes met veel humor samenkomen. Verteller Jan Riesewijk neemt de gasten mee in het verhaal waarbij de muzikale uitvoering ligt bij het orkest en drumband van St. Caecilia en een 80-koppig koor.

Een unieke uitvoering rondom de rijke historie van kasteel Saterslo, geschreven in opdracht van koninklijke muziekvereniging St. Caecilia Saasveld.

VOLGENS DE LEGENDE KOMT HIJ TERUG… HOE VER ZOU HIJ ZIJN?

Maarschalk van Saterslo biedt een totaalbeleving gebaseerd op de sagen en legendes rondom kasteel Saterslo. Vanaf de eerste stap binnen de slotgracht waan je je terug in de tijd. Tijdens het geserveerde 3-gangendiner proef je letterlijk de sfeer van toen. Na het diner word je wandelend door de kasteeltuin meegenomen in de rijke historie van Saasveld. Te midden van de restanten van kasteel Saterslo, komen de sagen en legendes tot leven door diverse sketches in de tuin. Na dit uitgebreide voorprogramma geniet je in de kerk van het muzikale spektakel. Uiteraard is er na de uitvoering gelegenheid om binnen de gracht na te genieten met een lekker drankje.

UITVOERINGEN

Zaterdag 4 juni: aanvang: 18.00 uur
Zondag 5 juni: aanvang: 18.00 uur
Maandag 6 juni: aanvang: 12.00 uur (middaguitvoering)
aanvang: 18.00 uur (avonduitvoering)
1e rang: €47,50
2e rang: €41,50

INCLUSIEF:

  • Theatrale muziekuitvoering in de kasteeltuin en kerk
  • 3-gangendiner (door Vleeshouwerij Saasveld)
  • 2 drankjes
  • Soasels blood

KOOP TICKETS

Of bekijk de website maarschalkvansaterslo.com

Wanneer

Prijzen

  • € 41,50 Entreeprijs

1e rang: € 47,50
2e rang: € 41,50

Locatie

St. Plechelmuskerk Saasveld

Adres
Hoflaan, 7597LS
Telefoon
074-3494652

Tip je vrienden

facebook twitter