Hemelse muziek met Kerst

Op 26 december brengt het Ukrain Liberation Orchestra and Choir een kerstconcert in de RK kerk in Ootmarsum.

Gemeente Deventer en de Deventer schouwburg zijn afgelopen voorjaar een opvanghuis begonnen voor Oekraïense vluchtelingen in het Irishuis aan de Keizerstraat. Beiden wilden een opvang maken voor vluchtelingen met een artistieke achtergrond. Professionele zangers en instrumentalisten vonden de weg naar Deventer en vormden daar het Ukraine Liberation Orchestra and Choir. Ze vonden hun muzikale passie weer terug en spelen om lotgenoten en het Nederlandse publiek te laten genieten en de helende werking van muziek te laten ervaren.

Ukraine Liberation Orchestra and Choir

Op tweede kerstdag speelt het Ukraine Liberation Orchestra and Choir een heerlijk kerstprogramma. Het concert vindt plaats in de schitterende ambiance van de RK kerk met haar prachtige akoestiek. Hemelse muziek van Vivaldi, Händel en Mozart zal u in kerstsferen doen onderdompelen. U hoort Vivaldi’s beroemde Gloria en natuurlijk muziek uit de Messiah van Händel. Voor het ultieme kerstgevoel worden prachtige kerstliederen uit verschillende Europese landen, waaronder natuurlijk Oekraïne, vertolkt. Natuurlijk is geen kerstprogramma compleet zonder “Stille Nacht Heilige Nacht”.

Ukraine Liberation Orchestra and Choir, dirigent en solisten staan garant voor een adembenemende uitvoering.

Orkest: Ukraine Liberation Orchestra and Choir
Dirigent: Jeroen Weierink
Solisten: Maria Knihnytska, sopraan / Noradi Muradyan, tenor / Volodimir Efimenko, bariton
Locatie: RK kerk, Ootmarsum
Aanvang: 16.00 uur
Entree: 19,50 euro

ENTREEKAARTEN

Kaarten zijn te reserveren bij de VVV Ootmarsum. Tel. 0541-291214 of mail:
De bestelde kaarten kunnen uiterlijk op zaterdag 24 december tot 13.30 uur bij de VVV opgehaald worden. U kunt contant of met pin betalen. Daarna worden de overgebleven kaarten op 2e Kerstdag aan de deur van de RK kerk verkocht.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 19,50 Entreeprijs

Locatie

H.H. Simon en Judas

Adres
Kerkplein, 7631EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter