Hemelse Dag van Les Miezerables

Twee keer niet, maar dit jaar dubbel en dwars: iedereen is op Hemelvaartsdag weer van harte welkom op de Hemelse Dag van Les Miezerables. Verwacht veel muziek en veel gezelligheid. “Na 3 jaar wordt het tijd voor weer een ouderwets groot feest.”

Als locatie is natuurlijk weer gekozen voor het feestterrein van Antje & Billie op de grens van Weerselo en Reutum. 3 jaar geleden was er net een nieuwe opzet en die wordt dit jaar voortgezet: grote feesttent in de ‘grote tuin’ en een wat kleinschaliger muziekfeest in de ‘kleine tuin’ van Antje & Billie.

Veel live muziek & Acts

Line Up

  • AbbA tribute van Mandy & Laura. Mandy Huydts en Laura Vlasblom zijn bekend van Frizzle Sizzle, maar de doorgewinterde zangeressen komen naar de Hemelse Dag met hun AbbA Tribute. Het wordt een professionele AbbA-show.

  • Frank van Etten. Frank van Etten gaat de Hemelse Dag afsluiten en hij heeft beloofd al zijn hits mee te nemen, inclusief Leef als een Zigeuner.

Maar er treden nog meer artiesten op tijdens de Hemelse Dag. Ook op de Hemelse podia: The Rousers, de Maisgirls, Danny Panadero, Tom Linders, Orlando Uitenwerf, Ransom en dj’s Ronny & Jeronimo.

De Hemelse Dag begint om 14.00 uur en tickets à 7,50 euro zijn nu al te koop via www.hemelsedag.eu

Of bekijk de website www.hemelsedag.eu

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en op de dag zelf aan de poort.

Locatie

Café Antje & Billie

Adres
Oldenzaalseweg 176, 7667RR Reutum

Tip je vrienden

facebook twitter