Camping Bij De Bronnen

Raustig gelegen kampeerterrein aan natuurgebied het Springendal met luxe verwarmd sanitairgebouw.Bijkomen begint bij "de Bronnen" in een natuurrijke omgeving!

Bijzondere aanbieding:

omschrijving
omschrijving

Vakantieoord "Bij de Bronnen" ligt aan de rand van een schitterend natuurgebied: Het Springendal. De camping is een zeer geschikt uitgangspunt voor het maken van fiets- en wandeltochten. U vindt bij ons ruime kampeerplaatsen en een prachtig nieuw 5 sterren sanitairgebouw met vloerverwarming en alle denkbare comfort. Kleine toiletvoorzieningen zijn verdeeld over de kampeervelden. Op de camping kunt u ook internetten, dit kan in ons informatiehuisje of met WiFi.

Op ons recreatiepark kunt u ook bungalows huren, deze bungalows zijn allemaal voorzien van: woonkamer, radio/tv, open keuken, douche/wc, minimaal twee slaapkamers en centrale verwarming. Ook hebben alle bungalows een ruim terras dat voorzien is van tuinmeubilair. Er zijn bungalows die geschikt zijn voor 2 tot 5 personen, maar er zijn ook groepshuizen aanwezig die plaats bieden aan 12 tot 16 personen.

In de kantine kunt u terecht voor een hapje en een drankje, er is een bar, een biljart en in het hoogseizoen worden er gezellige avonden gehouden zoals bingo en kaarten. Als u een keer niet zo veel zin heeft om te koken, kunt u bij ons ook wat afhalen van onze snackbar, of iets bestellen in ons Petit-restaurant. Ook onze twee speeltuintjes zorgen voor veel kinderpret. ook is er het gehele jaar door de mogelijkheid om fietsen te huren.

Of bekijk de website www.campingbijdebronnen.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter