De Kleine Hulst

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

In de geheel gerenoveerde boerderij beschikken wij over een tweetal comfortabele appartementen. Sinds 2012 is er een vrijstaand appartement voor 2 personen.

De indeling van de appartement 1 "Dieks" & appartement 2 "Meike" in de gerenoveerde boerderij is gelijk en ziet er als volgt uit:

Begane grond: Hal met toilet. Keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en kookplaat. Woonkamer met eethoek, zitgelegenheid, televisie. dvd speler en internet.

Eerste verdieping: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Elk appartement heeft een terras dat veel privacy biedt.

Appartement 3: Graanschuur Dit vrijstaande appartement biedt plaats aan twee personen en is gelijkvloers.

De indeling is als volgt: Begane grond: Hal. Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en kookplaat. Woonkamer met eethoek, zitgelegenheid, televisie, dvd speler en internet. Ieder appartement is tevens voorzien van een wasmachine.

Er zijn paardenboxen aanwezig en mogelijkheid voor weidegang. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren.

Huisdieren zijn niet toegestaan

Kamers Appartementen 1 & 2 Twee luxe, volledig ingerichte appartementen. Keuken met vaatwasser, magnetron en oven. Woonkamer met eethoek, zitgelegenheid, TV en DVD en internet. Twee slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoons boxspringbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Elk appartement heeft een terras dat veel privacy biedt. De mogelijkheid bestaat om uw paard mee te nemen.

Prijzen Afhankelijk van aantal personen:
Hoogseizoen of laagseizoen Week of midweek of weekend. Vanaf 250,- euro tot 450,- euro

Prijzen zijn: Inclusief: schoonmaakkosten, bedlinnen en toeristenbelasting. Exclusief: Handdoekpakket 5,- euro Keukenlinnen 5,- euro Kinderbed en kinderstoeltje gratis.

Een weekend begint op vrijdag vanaf vrijdag 15.00 uur en eindigt op maandag om 10.00 uur. Een week begint op vrijdag vanaf 15.00 uur en eindigt op vrijdag om 10.00 uur. Een midweek begint op maandag vanaf 15.00 uur en eindigt op vrijdag om 10.00 uur.

Of bekijk de website www.dekleinehulst.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter