***

Hotel Wyllandrie

Bovenop de top van de Kuiperberg (71 meter) aan de rand van Ootmarsum ligt Hotel Wyllandrie, het hotel heeft vanwege deze mooie ligging een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Of u nu komt om tot rust te komen, actief op stap te gaan in de mooie omgeving of een van de vele ander mogelijkheden welke deze omgeving rijk is, zeker is dat u een zeer aangenaam verblijf zult hebben!

NU BOEKEN

Hotel de Wyllandrie beschikt over een ruime parkeerplaats en overdekte fietsenstalling met meerdere oplaadpunten welke natuurlijk kosteloos voor u beschikbaar zijn. Om per fiets de omgeving te verkennen hoeft u niet eens uw eigen fiets mee te brengen, bij Hotel de Wyllandrie kunt u eenvoudig een fiets huren. Het gehele hotel is rookvrij, voorzien van gratis Wifi en op enkele kamers zijn huisdieren toegestaan. In de nabije omgeving kunt u de Nederlandse steden Almelo, Hengelo en Oldenzaal aandoen maar ook kunt u vanuit het hotel eenvoudig de Duitse grens over om Nordhorn of Bad Bentheim te bezoeken.

Kamers, De veertig kamers welke dit hotel bezit zijn verdeeld in een 6 kamertypes namelijk: Standaardkamer, Deze kamer is voorzien van 2 eenpersoons boxspringbedden, stoelen, wastafel op de kamer, LCD-televisie en badkamer met douche en toilet. Deze kamer is zowel voor één- en tweepersoons gebruik beschikbaar.

Comfortkamer, Deze kamer is voorzien van 2 eenpersoons boxspringbedden, stoelen, wastafel op de kamer, LCD-televisie, badkamer met douche en toilet, koelkast en koffie en thee faciliteiten. Deze kamer is zowel voor één- en tweepersoons gebruik beschikbaar.

Mindervalidekamer, Deze kamer is voorzien van 2 eenpersoons boxspringbedden, stoelen, wastafel op de kamer, LCD-televisie en badkamer met douche en toilet. Deze kamer bevind zich op de begane grond en is voorzien van een beugel bij het toilet en een zitje onder de douche. Deze kamer is zowel voor één- en tweepersoons gebruik beschikbaar.

Familiekamer, Deze kamer is voorzien van 2 eenpersoons boxpringbedden, stapelbed, stoelen, wastafel op de kamer, LCD-televisie en badkamer met douche en toilet. Deze kamer is voor twee-, drie- en vierpersoons gebruik beschikbaar.

Slaapzaal, Hier boekt u een bed op een van onze slaapzalen, de slaapzalen zijn onderverdeeld in de categorieën: gemengd, mannen en vrouwen.

Budgetkamer, Dit is een kamer in de oude stijl, hier heeft nog geen renovatie plaatsgevonden. Deze kamer is voorzien van 2 eenpersoons boxpringbedden, stoelen, wastafel op de kamer, televisie, badkamer met douche en toilet. Deze kamer is zowel voor één- en tweepersoons gebruik beschikbaar.

Voor de actuele prijzen en arrangementen kunt u een kijkje nemen op onze website www.wyllandrie.com Wij maken graag voor u een aanbieding op maat, wij zijn eenvoudig te benaderen via info@wyllandrie.com en tel. 0541 362 979

omschrijving
omschrijving

Hotel Wyllandrie is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website www.wyllandrie.com

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter