Natuurcamping Olde Kottink

`t Olde Kottink, genesteld aan de oever van het lieflijke riviertje de Dinkel, is gelegen in het buitengebied tussen Oldenzaal en Denekamp, nabij het kerkdorp Beuningen. De camping combineert zorgeloze rust in een zeer afwisselend landschap met de uitgebreide faciliteiten van de omliggende steden.

Voor mensen op zoek naar vrijheid, rust en warmte, die je vindt op het mooiste plekje van Twente.

`t Olde Kottink, genesteld aan de oever van het lieflijke riviertje de Dinkel is gelegen in het buitengebied tussen Oldenzaal en Denekamp, nabij het kerkdorp Beuningen. De camping combineert zorgeloze rust in een zeer afwisselend landschap met de uitgebreide faciliteiten van de omliggende steden.

Het terrein is licht glooiend, rijkelijk bedeeld met natuur en wordt omarmd door hoge oude eiken. De camping heeft 90 zeer grote en grazige vakantieplaatsen, zowel aan de bosrand als op de zonneweide. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en een eigen waterbron. Voor fietskampeerders en rugzakkers is er altijd plaats.

Elke dag opnieuw kunt u op ontdekking gaan in verschillende natuurgebieden met ontelbare fiets- en wandelroutes. Prachtige kerken, kastelen of musea bezoeken. IJsvogels observeren langs de Dinkel, of gewoon lekker luieren met een boek en een goed glas wijn. En aan het einde van de dag genieten van de laatste stralen van de zon die langzaam verdwijnen achter hoge oude bomen. Morgen begint alles opnieuw en in het ochtendgloren kondigt de haan een herboren dag aan

Openingstijden

Van 25 maart tot 2 oktober 2016


Contact

Adres
Kampbrugweg 3
7588 RK Beuningen
Telefoon
0541-351826
Online
www.campingoldekottink.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook