**

Hotel 't Wapen Van Ootmarsum

Hotel 't Wapen van Ootmarsum is een gezellig familiehotel midden in Ootmarsum, net buiten het centrum.

omschrijving
Hotel het Wapen van Ootmarsum is deelnemer verrassend hotelarrangement
Klik op de button voor meer informatie of om te reserveren.

Wij beschikken over 20 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn gezellig ingericht en voorzien van douche, toilet, kleuren TV en een zitje. 16 kamers zijn gelegen op de 1e etage en 4 op de begane grond. Deze beschikken over een privé terras, terwijl 2 kamers bovendien zijn uitgerust met een extra bad.

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein en een afsluitbare fietsenberging.

In het hotel-restaurant 't Wapen van Ootmarsum bent u uit en thuis tegelijk. Uit dankzij het aangename comfort en de bijzondere ambience van een echt kwaliteitshotel, thuis vanwege de ongedwongen, zelfs huiselijke sfeer. Uw kamer in 't Wapen van Ootmarsum is solide ingericht en voorzien van alle gemakken. Toch verkiest menige gast in de avonduren de informele gezelligheid van de conversatieruimte.

In het restaurant kunt u in alle rust, uitkijkend op de tuin, genieten van de alom gewaardeerde zeer gevarieerde dagmenu's en 's morgens van het uitgebreide ontbijt buffet met de beroemde twentse krentewegge.

Kamers

standaard 1-persoonskamer

excl. toeristenbelasting. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleuren tv, een zitje en apart opgemaakte bedden.

Aantal beschikbaar: 1
Aantal personen: 1
Prijs: 49.00

standaard 2 persoonskamer

excl. toeristenbelasting. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleuren tv, een zitje en apart opgemaakte bedden.

Aantal beschikbaar: 20
Aantal personen: 2
Prijs: 80.00

2-persoonskamer begane grond, met terras

excl. toeristenbelasting Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleuren tv, een zitje en apart opgemaakte bedden. 4 kamers gelijkvloers met een eigen terras, waarvan 2 met bad extra.

Aantal beschikbaar: 5
Aantal personen: 2
Prijs: 89.00

Contact

Adres
Almelosestraat 20
7631CG Ootmarsum
Telefoon
0541-291500
Online
www.wapenvanootmarsum.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook