Erve het Otman

Erve het Otman ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Denekamp in de buurtschap Berghum. Toch is de afstand tot het centrum van Denekamp slechts 1 km.

Het erf (het Otman) wordt al genoemd in een belastingregister van het jaar 1475. Wij verhuren de accommodatie hetzij als vakantiewoning, hetzij als B&B.

U verblijft in de bijzonder sfeervolle, authentieke 'voorkeuken'. In vroeger tijden was dit de leefruimte van het boerengezin. In een grote betegelde schouw staat de houtkachel, waar omheen de zithoek is geplaatst. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de reis, in alle rust een boek lezen of internetten via onze snelle Wifi, TV kijken of gezellig samen genieten met een hapje en drankje.

Vanuit de voorkeuken (uw woonkamer) heeft u uitzicht op het weiland voor de boerderij waar meestal koeien of paarden grazen. Deze vakantiewoning is zeer geschikt voor mensen die de rust zoeken van het platteland, die (sportief) willen genieten van de prachtige omgeving, of die een bezoek willen brengen aan de Twentse dorpen en steden. Er staan enkele (stads)fietsen voor u klaar. Een paardenstalling is op loopafstand bereikbaar.

Contact

Adres
Stroothuizerweg 16
7591 NB Denekamp
Telefoon
0541-352209 / 06-28258221
Online
www.ervehetotman.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook