***

Stadshotel Ootmarsum

De Twentse gastvrijheid staat in Ootmarsum hoog in het vaandel. In Stadshotel Ootmarsum ondervindt u dit dagelijks tijdens uw verblijf.

NU BOEKEN

Aan de rand van het Overijsselse kunststadje Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum. In dit hotel maakt u kennis met de sfeer en de gastvrijheid van het Twentse land. Verken het gezellige plaatsje en het betoverende landschap met weilanden en uitgestrekte bossen, een fraai decor dat een optimale ontspanning garandeert. Na slechts een klein halfuurtje rijden staat u in het bruisende centrum van Enschede of ga de grens over en trek Duitsland in.

Stadshotel Ootmarsum is een gastvrij 3-sterrenhotel. Voor de hotelgast staat in het ontbijtrestaurant staat elke ochtend een ontbijt voor u klaar. In de avonduren kan de hotelgast terecht in het restaurant voor een overheerlijk Hollands gerecht. Na het diner doet u nog een drankje in de gezellige bar van het hotel en maakt u uw plannen voor morgen concreet. Heeft u uw e-bike mee op vakantie? Het hotel biedt een oplaadpunt voor e-bikes. Ook is er een overdekte fietsenstalling. Na een stevige fietstocht kunt u de drukte van alledag van u af laten glijden onder het solarium.

Goed om te weten: het rolstoelvriendelijke Stadshotel Ootmarsum heeft kamers op de begane grond en er zijn tevens mindervalidenkamers aanwezig. Uw auto kunt u gratis naast de accommodatie parkeren. Voor diegenen die hun digitale activiteiten willen voortzetten tijdens een vakantie in Ootmarsum is er gratis draadloos internet beschikbaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in dit hotel.

Wilt u kennismaken met het Twentse Ootmarsum? Boek dan snel een aantal overnachtingen in Stadshotel Ootmarsum en ontmoet kunst, cultuur en natuur in Twente.

De 33 rookvrije hotelkamers zijn voorzien van gescheiden bedden, een televisie, ruime badkamer met douche, toilet en föhn. Op uw kamer heeft u tevens gratis WiFi.

omschrijving
omschrijving

Stadshotel Ootmarsum is deelnemer Nette Toilette

Contact

Adres
Westwal 1
7631BM Ootmarsum
Telefoon
0541-291728 / 06-46105442
Online
www.stadshotelootmarsum.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook