Vakantiewoning Hezebergzicht

In Agelo, gelegen buiten het stadje Ootmarsum, net over de top van de Kuiperberg, vindt u de mooie woning Hezebergzicht. Het huis dankt zijn naam aan de ligging tegenover de Hezeberg, een prachtig bos met oeroude bomen.

NU BOEKEN

Het welbekende idyllische Ootmarsum is op loopafstand en u bent slechts 5 km verwijderd van de Duitse grens. Hezebergzicht is een karakteristiek huis van eind jaren vijftig. De woning is geheel gerenoveerd in 2016. Zo is er een splinternieuwe keuken geplaatst en zijn er nieuwe laminaatvloeren gelegd.Boven is een tweede toilet gerealiseerd. Het is smaakvol en gezellig ingericht met een eigen stijl. De eigenaar, familie Mensink, woont op enige afstand naast de woning. Vanuit het gehele huis is er een fantastisch uitzicht op de mooie omgeving. Aan de voorkant heeft u direct zicht op het bos van de Hezeberg en aan de achterkant kijkt u uit over de weilanden. U zult zich direct thuis voelen in deze warme en gezellige woning met veel ruimte, zowel binnen als buiten.

Dit prachtige huis, geschikt voor 8 personen, onderscheidt zich van anderen. Ten eerste door de prachtige ligging, maar ook door de inrichting. Het karakter van de woning is authentiek maar met een zeer gezellige en moderne touch. Bij binnenkomst zal er altijd een kleine attentie op u staan te wachten. U wordt warm onthaald en de eigenaren zijn gastvrij.

Of bekijk de website www.hezebergzicht.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter