Fietsroute Slurf Noordwest

 • Type

  Fietsen
 • Afstand

  49,9 km
 • Duur

  3:20
 • Knooppunten

  17
 • Locaties

  7

‘Elephant Parade’ is een grote openluchttentoonstelling met tientallen gedecoreerde olifanten kunststandbeelden. De olifanten hebben het formaat van een werkelijke baby-olifant. Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant.

Toegankelijkheid

De totale route waarlangs de olifanten te vinden zijn bedraagt 165 km. Deze lus is één van de 4 slurven, zodat het te behappen valt.

Startpunt

Startpunt: TIP Tubbergen, Raadhuisplein 4, Tubbergen

 1. Groovy Trio

  Groovy Trio

  Groovy Trio

  Groovy Trio. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in de Grotestraat nabij de Pancratiusbasiliek van Tubbergen. In totaal zijn er 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Grotestraat 66 7651CK Tubbergen

 2. Somboon

  Somboon

  Somboon

  Somboon. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in de Grotestraat van Tubbergen. In totaal zijn er 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Grotestraat 25 7651CG Tubbergen

 3. Stookolifant

  Stookolifant

  Stookolifant

  Stookolifant. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in Harbrinkhoek. Er zijn 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Almeloseweg 113 7615NA Harbrinkhoek

 4. Magical Creatures

  Magical Creatures

  Magical Creatures

  Magical Creatures. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in bij de R.K. kerk in het centrum van Langeveen. In totaal zijn er 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Kerklaan 3 7679VG Langeveen

 5. Tamteh

  Tamteh

  Tamteh

  Tamteh. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in Bruinehaar. Er zijn 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Gravenlandweg 18 7675TC Bruinehaar

 6. Elephant by Shireen Eyer

  Elephant by Shireen Eyer

  Elephant by Shireen Eyer

  De kunstenares Shireen Eyer gaat voor de Elephant Parade Twente een nieuwe olifant ontwerpen. Deze is te zien op de hoek Denekamperweg/Manderesweg in het centrum van Vasse. In totaal zijn er 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Denkamperweg/Manderesweg 7661RD Vasse

 7. Sotonian

  Sotonian

  Sotonian

  Sotonian. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien bij recreatiepark 'n Kaps in Tubbergen. Er zijn 70 gedecoreerde olifanten kunststandbeelden te zien in heel Noordoost Twente.

  Adres

  Tibsweg 2 7651KP Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter