Agenda

Kerstdorp Denekamp

Authentieke kerststal

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Op het Nicolaasplein naast de imposante Nicolaaskerk verrijst op 9 december wederom de prachtige houten kerststal met levensgrote beelden.

FietZ Classic

Aanvang
Locatie
Erve Kuiper, Denekamp

Op zondag 24 december organiseert RTC Twente Denekamp de FietZ Classic voor mountainbikers en cyclecrossers. Dit is de dag voor kerst en daarom de ideale gelegenheid om voor deze passieve dagen nog even lekker actief te zijn.

Zingeving op Zondagmorgen

Aanvang
Locatie
Heart of Art Gallery, Ootmarsum

"Wat is 'nu eigenlijk' Spiritualiteit?" Op de zondagmorgen worden er in de HeartofArt Galerie in Ootmarsum bijeenkomsten georganiseerd met als thema: "Wat is nu eigenlijk Spiritualiteit?"

Familietentoonstelling: Apenstreken in de Oertijd

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Europa, 47 miljoen jaar geleden: op de plek, waar nu het dorp Messel bij Darmstadt ligt, bevindt zich een 1,5 km breed kratermeer omgeven door een subtropisch woud met een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Kerstvakantie: Dinosaurs at Dusk

de dino’s brullen in de sterrenwacht

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Tijdens de kerstvakantie heeft de sterrenwacht een spannend programma waarin dinosauriërs de hoofdrol spelen. Zoals je misschien wel weet zijn de dinosauriërs 65 miljoen jaar geleden uitgestorven door de inslag van een enorme meteoriet. Deze inslag veroorzaakte een klimaatverandering waardoor de dino’s uitstierven, behalve de vliegende dinosaurussen: de vogels.