Agenda

Weerselose Markt

Aanvang
Locatie
Weerselose Markt, Weerselo

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

32e Gildehaus Dinkelloop

Aanvang
Locatie
Café Zalencentrum De Vereeniging, De Lutte

Op zaterdag 24 maart staat zoals elk jaar de Gildehaus Dinkelloop op het programma. Het unieke aan deze loop is dat het GEEN wedstrijd is maar een gezellige duurloop.

Bezoek St. Nicolaasmolen

Aanvang
Locatie
Sint Nicolaasmolen, Denekamp

U bent van harte welkom om een kijkje in de Nicolaasmolen te nemen. De st. Nicolaasmolen is door de Molenstichting ingericht als een instructiemolen. Elke zaterdagochtend wordt er door een instructeur praktijklessen verzorgd voor de leerling-molenaars.

Expositie “kunst kent geen beperking”

Galerie Oostwal 2

Aanvang
Locatie
Galerie Oostwal2, Ootmarsum

In Galerie Oostwal2 wordt werk getoond van de vaste groep kunstenaars en dat zijn: Riet ter Ellen, Ineke Eissink-Bruijns, St. Dunia Lulu, St. KIK Monique v.d. Zalm, Jeroen Veldscholten en Hettie Scheper-Hulshof van Art&Living.

Workshop Krijtbord/handletteren

creatief op de boerderij bij Kampboer

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Op Workshop-Boerderij “Kampboer” worden in de voormalige “kraamkamers” van de sfeervol verbouwde varkensstal creatieve cursussen en creatieve workshops gegeven.

Praktijkles & Proeverij

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Op boerderij Bossem wordt puur en biologisch rundvlees geproduceerd. Graag laten ze jullie zien hoe ze dat doen en welke stappen er in het proces zijn met ’s avonds een proeverij van de verschillende soorten rundvlees.

Twentse table d'hôte

Streekproducten eten & drinken

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Niets schept zo'n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Elke zaterdag rond de klok van zeven uur kun je aanschuiven aan onze Twentse Table d'hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert.

Kindersterrenkijkavond

Kids zijn de baas in de sterrenwacht

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Op zaterdagavond 24 maart organiseert de Cosmos sterrenwacht in Lattrop de laatste kindersterrenkijkavond van het seizoen. We hopen natuurlijk dat het helder is, want deze avond staat de Maan aan de hemel en die is dus ook prachtig te zien door de telescopen.