Agenda

Open Tuin

fam. Schuurman

Aanvang

In de periode van juli t/m september 2018 hebben Frans en Cisca hun tuin open gesteld voor het publiek. En wel op de dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

Met paard en wagen door het Springendal

Start bij Hoeve Springendal

Aanvang
Locatie
Hoeve Springendal, Hezingen

Bij Hoeve Springendal vertrekt elke woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname: € 15,00 p.p.

Expositie van Diane Boerrigter

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is een nieuwe expositie van Diane Boerrigter; verhalen in Verf. Diane is voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Najaarskermis Denekamp

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Op het Nicolaasplein in Denekamp is het van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september 2018 weer kermis. Ook dit jaar draaien de attracties weer tegen lage prijzen. Kom gezellig naar de kermis. Er is genoeg te beleven!

Fashion Sunday Ootmarsum

Aanvang
Locatie
Kerkplein Ootmarsum, Ootmarsum

Op zondag 16 september 2018 houden we weer de Fashion Sunday en leggen we de rode loper weer uit in het centrum van Ootmarsum.

Samen Fietsen, Samen Genieten!

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Gezellig samen met de fiets op de zondagmiddag de mooie omgeving van Denekamp (her-) ontdekken. Elke zondagmiddag van april t/m oktober (bij droog weer)

Demonstratie glasblazen

bij Hot Marks

Aanvang
Locatie
Hot Marks glasblazerij, Ootmarsum

Demonstratie glasblazen is van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. Glasblazer Mark Locock zal u op geheel eigen wijze kennis laten maken met het oude ambacht glasblazen. Kom wel op tijd!

Concert "und ein Kuss auf dein Herz..."

Huis Singraven

Aanvang
Locatie
Huis Singraven, Denekamp

Concert van Robert Schumann in Huis Singraven op zondag 16 september. Florieke Beelen – mezzosopraan, Hans Pieter Herman – bariton, Maurice Lammerts van Bueren – piano