Agenda

Open Tuin

fam. Schuurman

Aanvang

In de periode van juli t/m september 2018 hebben Frans en Cisca hun tuin open gesteld voor het publiek. En wel op de dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

Open Tuin Luttikhuis

Aanvang
Locatie
Luttikhuis Hoveniers, Beuningen

Tuin met een schitterende vijver, appelhof, moestuin, rozentuin en romantische doorkijkjes. U bent van harte welkom om van deze eenmalige openstelling te komen genieten.

Met paard en wagen door het Springendal

Start bij Hoeve Springendal

Aanvang
Locatie
Hoeve Springendal, Hezingen

Bij Hoeve Springendal vertrekt elke woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname: € 15,00 p.p.

Vliegerfeest

Erve Kuiper

Aanvang
Locatie
Erve Kuiper, Denekamp

Op de weilanden rondom Erve Kuiper vindt op 14 en 15 juli een vliegerfeest plaats. Voor de kinderen is er een heuse oefenweide.

Expositie van Diane Boerrigter

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is een nieuwe expositie van Diane Boerrigter; verhalen in Verf. Diane is voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Instap kanotocht

(vanaf 2 personen)

Aanvang
Locatie
Pier 99, Nordhorn (Duitsland)

Kanovaren op de Vechte in Duitsland en uitmonden in het meer De Vechtesee. Stroomversnellingen en vistrappen zorgen voor een mooie kanotocht.

Samen Fietsen, Samen Genieten!

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Gezellig samen met de fiets op de zondagmiddag de mooie omgeving van Denekamp (her-) ontdekken. Elke zondagmiddag van april t/m oktober (bij droog weer)

Demonstratie glasblazen

bij Hot Marks

Aanvang
Locatie
Hot Marks glasblazerij, Ootmarsum

Demonstratie glasblazen is van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. Glasblazer Mark Locock zal u op geheel eigen wijze kennis laten maken met het oude ambacht glasblazen. Kom wel op tijd!

Huiskamerconcert Afslag Oele

Erve Fakkert

Aanvang
Locatie
Erve Fakkert, Rossum

De nadruk van de muziek van Afslag Oele ligt op popmuziek uit de 60-er en 70-er jaren. Van rustige nummers tot swingende rock & roll, goed in het gehoor liggend, meestal Engelstalig én herkenbaar.

Zomer Pleinconcert de Eendracht

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Zomers pleinconcert op het gezellige Nicolaasplein in Denekamp. Geniet op één van de terrassen van de klanken van muziekvereniging de Eendracht.