Agenda

Weekmarkt Denekamp

op het Nicolaasplein

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Iedere woensdag van 7.30 tot 12.30 uur is er een gezellige weekmarkt in Denekamp. Een warenmarkt met diverse marktkramen.

Kerstdorp Denekamp

Authentieke kerststal

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Op het Nicolaasplein naast de imposante Nicolaaskerk verrijst op 9 december wederom de prachtige houten kerststal met levensgrote beelden.

Cursus beeldhouwen

bij Kampboer in Saasveld

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Cursus beeldhouwen in steen Aan deze cursus kunnen minimaal 6 en maximaal 10 cursisten deelnemen. Het maakt niet uit of men al vele beelden gemaakt heeft of nog geen, het gaat om het plezier aan het hakken in steen. Er is keuze uit diverse zachte en harde steensoorten, zoals Chinese speksteen, albast uit Spanje, serpentijn uit Zimbabwe.

Familietentoonstelling: Apenstreken in de Oertijd

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Europa, 47 miljoen jaar geleden: op de plek, waar nu het dorp Messel bij Darmstadt ligt, bevindt zich een 1,5 km breed kratermeer omgeven door een subtropisch woud met een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Vallende sterren!

Kom ze bekijken bij de sterrenwacht!

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

De mooiste vallende sterren zwerm van het jaar zijn de Geminiden. Ze zijn zelfs talrijker dan de beroemde Perseïden zwerm in augustus.

Film: "Demain Tout Commence"

Filmhuis Denekamp

Aanvang
Locatie
Kulthurhus Denekamp, Denekamp

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feesten en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.