Agenda

Met paard en wagen door het Springendal

Start bij Hoeve Springendal

Aanvang
Locatie
Hoeve Springendal, Hezingen

Bij Hoeve Springendal vertrekt elke woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname: € 15,00 p.p.

Weekend van de Wetenschap

Wetenschap

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Een weekend vol met wetenschap, leer- en nieuwsgierigheid en ontdekkingen!! Kom het allemaal beleven in Natura Docet Wonderryck Twente

Expositie van Diane Boerrigter

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is een nieuwe expositie van Diane Boerrigter; verhalen in Verf. Diane is voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Weekend van de wetenschap

Kom de Zon bekijken!

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement voor wetenschap en technologie! Ieder jaar, op 6 & 7 oktober, openen bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea hun deuren voor een breed publiek. Ook de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop is dit jaar weer van de partij met als thema “de Zon, onze eigen ster”.

Samen Fietsen, Samen Genieten!

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Gezellig samen met de fiets op de zondagmiddag de mooie omgeving van Denekamp (her-) ontdekken. Elke zondagmiddag van april t/m oktober (bij droog weer)

Demonstratie glasblazen

bij Hot Marks

Aanvang
Locatie
Hot Marks glasblazerij, Ootmarsum

Demonstratie glasblazen is van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. Glasblazer Mark Locock zal u op geheel eigen wijze kennis laten maken met het oude ambacht glasblazen. Kom wel op tijd!

Kloosterconcert

In de Kloosterkapel

Aanvang
Locatie
Kloosterkapel, Ootmarsum

Op zondag 7 oktober as. organiseert het Gemengd koor Ootmusica een concert in de Kloosterkapel van het Klooster te Ootmarsum.