Wat is er nu lekkerder dan op een warme zomerdag een heerlijk ijsje te pakken? We hebben de lekkerste ijs adressen van Dinkelland voor je op een rijtje gezet...wat heet, zelfs het lekkerste IJS van EUROPA staat ertussen !!

HET LEKKERSTE IJS VAN DINKELLAND (én EUROPA!)

Pelle’s ijs & chocolade!

Pelle's IJs & Chocolade
Pelle's IJs & Chocolade
Pelle's IJslokaal is dé plek in Deurningen voor heerlijk schep- en softijs én de lekkerste milkshakes! Ze zijn alle dagen van de week geopend. Kiezen is helemaal niet moeilijk, wat dacht je bijvoorbeeld van de Cookie Nuts Explosion of hun heerlijke coupe Boer'n Jongs!

IJssalon 't Bakhoes in Ootmarsum

omschrijving
omschrijving
Het ijs van 't Bakhoes in Ootmarsum is ambachtelijk en wordt door henzelf gemaakt. Voor iedereen zit er een heerlijke smaak bij want ze hebben minimaal 14 smaken schepijs op voorraad! Ook de lekkere sorbets gaan erin als koek. Zoek je plekje op het terras en geniet van de ijskoude versnapering.

De IJskuip in Denekamp
De IJskuip is een begrip in Twente. Bij de eerste zonnestralen komen mensen van heinde en verre al fietsend langs om het eerste ijsje van het jaar te kopen. En ze blijven terugkomen, soms

IJskuip
IJskuip
wel meerdere keren in de maand! Wist je dat hun Kui(p)er-ijs is bekroond tot het lekkerste ijs van Europa? Daar zijn ze erg trots op! Kom je proeven of de jury gelijk had?

La Bomba in Denekamp
La Bomba is een heerlijk adresje. Het ruime assortiment van eigenaren Jitse en Wendy bestaat o.a. uit ambachtelijk vervaardigd ijs, ijstaarten en ijsbuffetten.

La Bomba
La Bomba
Al deze lekkernijen worden allemaal in eigen keuken vervaardigd....proef eens hun pistache of hokey pokey ijs (caramelcrunch) met cookiedough!

IJsboerderij de Bölte in Ootmarsum
De weg naar IJsboerderij de Bölte is al een feestje op zich. Een paar meter buiten het fietsnetwerk en aan het wandelnetwerk ligt de rustieke ijssalon van ijsboer Frans. Niet alleen een aardbei-ijsje (met aardbeien van de nabijgelegen fruitboerderij) of een streekgebonden Sagen-ijsje komen voorbij, ook het Twentse Grolsch-bier is als bolletje te verkrijgen.

mmmmm...IJS!
mmmmm...IJS!
Ijsboerderij 't Groot in Tilligte
IJsboerderij 't Groot is te vinden aan de Beusemkolkweg bij Tilligte. Op het erf van de familie Rekers wordt heerlijk ijs verkocht o.a. in de heerlijke smaken ananas, passievrucht, mango yoghurt en monchou.

Tip je vrienden

facebook twitter