Tips
9 x Heerlijk wild eten, proef de herfst!
- Leestijd 4 min
- Gelezen 2309 keer
De avonden worden kouder, de bomen tonen hun prachtige herfstkleuren en het gekloofde haardhout zorgt voor een aangename warmte en knusse sfeer in huis. Dan weet je: het Wildseizoen is weer aangebroken! Bekijk hier de restaurants in Dinkelland die een speciaal wildmenu hebben samengesteld... eet smakelijk!
9Wildavond bij Pieck Fijn
Het is weer zover! De Wildavond van Pieck Fijn op 22 november. Verheug je op een culinaire reis met de heerlijkste wildsmaken.
Zeker zijn van een plekje? Reserveer snel!
8Heintjes Wildavond
Restaurant Bie Heintje organiseert op vrijdag 21 november een heerlijke wildavond.
Je wordt ontvangen met een glaasje glühwein en een amuse, waarna je geniet van meerdere gangen met de mooiste wildgerechten. Van huisgemaakte wildbouillon tot een uitgebreid buffet met klassiekers én gerechten die onze chefs live bereiden op de Kamado en Ofyr. Er wordt afgesloten met een grand dessert. Voeg daar live muziek en een gezellige winterse sfeer aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond! Prijs: € 52,50 p.p.
7Wildavond
Op donderdag 13 november organiseren we een exclusieve Wildavond bij Erve Hulsbeek. Een culinaire beleving vol rijke smaken en gezellige sfeer met een amuse en 4-gangen wildmenu. Combineer je diner met een passend wijnarrangement voor de ultieme smaakbeleving.
6Wild eten bij Mr. Mayor
Als de dagen korter worden en de bossen hun pracht kleuren, kondigt zich hét seizoen aan: wildtijd.
Bij Mr. Mayor Bistro & Grill in Denekamp kun je genieten van een verfijnd wildmenu, samengesteld met liefde en ambacht. Bekijk hier de wildkaart.
5Seizoensspecial: 3-gangen wildmenu bij De Wiemsel
In de maanden oktober tot en met december geniet u bij de Wanne van een smaakvol 3-gangen wildmenu met feestelijke amuse. Verrassende combinaties van mals wild, groenten van het seizoen en warme kruidensmaken zorgen voor een culinaire beleving vol herfstsmaken.
Bestel een bijpassend wijnarrangement Maak uw 3-gangen wildmenu extra speciaal en bestel een passend wijnarrangement. Het wijnarrangement bestaat uit drie verschillende wijnen die speciaal zijn geselecteerd voor bij het menu. Vraag in het restaurant naar de mogelijkheden voor het wijnarrangement.
Actieperiode: 15 oktober t/m 23 december 2025.
Reserveer uw tafel gemakkelijk online!
4Kom naar de Exclusieve Wildavond van De Wiemsel
Het wildseizoen gaat weer beginnen en dat viert De Wiemsel met een speciale wildavond op 20 november. Een avond volledig in het teken van pure, rijke smaken en culinaire beleving.
Laat u verrassen door een 5-gangen menu met amuse vooraf, boordevol verfijnde wildgerechten. Denk aan mals wildvlees gecombineerd met seizoensgroenten en warme kruidensmaken. Elk gerecht ademt de sfeer van de herfst en maakt deze avond tot een ware smaakbeleving.
Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de inhoud van het wildmenu. Nog even geduld... Houd onze website in de gaten!
🍷 Luxe wijnarrangement Maak uw wildmenu extra speciaal en bestel een bijpassend wijnarrangement. Het wijnarrangement bestaat uit vier verschillende wijnen die speciaal zijn geselecteerd voor bij het menu. Vraag in het restaurant naar de mogelijkheden voor het wijnarrangement.
🦌 Jachtverhalen aan tafel Tijdens het diner zorgt onze huisjager met zijn boeiende verhalen voor een vleugje spanning en beleving aan tafel.
Reserveer snel uw tafel en beleef een avond die u niet wilt missen.
3Proef de pure smaken van het wildseizoen bij Gasterij Oatmössche
Tijdens het wildseizoen draait het allemaal om pure, robuuste smaken die de herfst en winter karakteriseren.
Bij Gasterij Oatmössche gebruiken ze alleen de meest verse ingrediënten die lokaal worden ingekocht. Denk aan mals hertenvlees, smaakvolle wildzwijnsteaks en verfijnde patés.
Hun gerechten worden met de grootste zorg bereid, waarbij de authentieke smaken van het wild centraal staan.
Kom langs en ervaar zelf waarom Gasterij Oatmössche bekend staat om haar voortreffelijke wildgerechten!
2WILD belevingsdiner bij Bossem
Op zaterdag 1 november aanstaande staat Erfgoed Bossem in het teken van wild en jacht. Fijnproevers die de smaak van wilde eend, haas en hert waarderen kunnen dan aanschuiven aan het WILD belevingsdiner. Vooraf en tijdens het diner zullen jagers, voorjagers en jachthoornblazers de gasten meenemen in ‘de wereld van jagen’ en hen meer vertellen over het hoe en waarom.
1Sfeervolle wildavonden landgoed Singraven
Proef de herfst op Landgoed Singraven. Restaurant de Watermolen organiseert op 8, 14, 21, 28 en 29 november en 12 en 13 december sfeervolle wildavonden op het landgoed.














