Samen Sterk

Samen staan we sterk

Leestijd 2 minuten 522 x bekeken

Het Coronavirus raakt ons allemaal. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en we zien de eerste gevolgen hiervan binnen de branche. Het is een onzekere periode, maar we zien ook veel mooie initiatieven om elkaar te helpen.

Samen staan we Sterk
Door deze crisis is ook een mooi initiatief ontstaan dat gedragen wordt door heel veel VVV's en Toerist Informatie punten in de regio; Samen staan we Sterk. Ook de VVV Ootmarsum-Dinkelland heeft zich hierbij aangesloten en zet de schouders eronder om lokale ondernemers dat steuntje in de rug te geven dat ze op dit moment zo keihard nodig hebben.

Steun lokale ondernemers
De VVV Ootmarsum-Dinkelland heeft een speciale pagina gemaakt op haar website waar alle lokale en regionale initiatieven uit Ootmarsum-Dinkelland zijn samengevat. Deze wordt dagelijks geupdate met nieuwe initiatieven. Bekijk de initiatieven hier. Want Samen staan we Sterk!

KoopinDinkelland
Na Enschede, Oldenzaal, Hengelo en Rijssen volgt ook de gemeente Dinkelland met een eigen online webshop www.koopinDinkelland.nl. Om de coronacrisis te overleven, bundelen Dinkellandse ondernemers hun krachten. Op Koop In Dinkelland kun je online shoppen bij jouw favoriete lokale winkels of horecagelegenheid! Je ondersteunt zo de lokale ondernemers in Dinkelland tijdens deze rare tijd. Daarnaast heb je gemak van supersnelle en veilige bestelling, betaling en levering!

Heb je nog een initiatief te melden, laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar info@vvvootmarsum.nl.

Samen staan we Sterk!

Samen staan we Sterk!
Samen staan we Sterk!

Lees hier meer over de effecten van het corona-virus voor activiteiten in onze regio. Tevens plaatsen we ook linkjes naar website die wellicht meer info over jouw situatie kunnen geven.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Lekker actief, lekker anders!

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 2. Accommodaties

  Met alle luxe genieten van het boerenleven

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 3. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 4. Route-tips

  Fietsroutes van Cowfluencer Liesje22 laten je de mooiste plekken van Twente zien!

  Geschreven door Liesje22

Tip je vrienden

facebook twitter