Nieuwsbericht

Update effect coronavirus in Ootmarsum-Dinkelland

Leestijd 3 minuten 2252 x bekeken

De maatregelen met betrekking tot het coronavirus worden versoepeld. De overheid lijkt deze pandemie toch enigszins onder controle te krijgen, zo kunnen we langzaamaan weer zaken oppakken. Verblijfsaccommodaties, musea en galerieën openen langzaamaan weer hun deuren.

Als VVV Ootmarsum-Dinkelland zijn we hier natuurlijk heel erg blij mee en zullen daar waar mogelijk onze ondersteuning bieden. Aan de andere kant zullen we alle ontwikkelingen goed blijven volgen en ons natuurlijk houden aan de maatregelen en adviezen van de overheid.

Maatregelen overheid
Bekijk hier het laatste nieuws en de actuele stand van zaken vanuit de overheid die vanaf 19 mei gelden: [Klik hier voor de info van de rijksoverheid.]

DEUREN WEER GEOPEND
Campings, hotels en andere overnachtings accommodaties mogen hun deuren weer openen mits ze zich houden aan de maatregelen. Dit geldt vanaf 1 juni ook voor de musea. Op onze website hebben we een pagina waar we binnen Ootmarsum-Dinkelland bijhouden welke locaties weer geopend zijn en een pagina waarin we aangeven welke galerieën en musea weer geopend zijn.
--> Accommodaties
--> Publieke locaties en galerieën

HORECA EN EVENTS
Ook de horeca mag vanaf 1 juni hun deuren weer openen. Echter wel als men zich houdt aan alle opgelegde maatregelen.
Een groot aantal ondernemers hebben tijdens deze crisis initiatieven opgezet. Deze delen we uiteraard graag met jullie onder de noemer ‘Samen staan we Sterk’.
Naar initiatieven.

Daarnaast zullen er sowieso tot 1 september geen grote evenementen georganiseerd worden. Deze zijn dan ook allemaal geannuleerd of verschoven naar een later tijdstip. Evenementen tot 30 personen mogen vanaf 1 juni weer plaatsvinden.

Onze dag tot dag agenda houden wij up to date op basis van de informatie die wij van organisaties ontvangen. Laat het ons gerust weten als we hierop iets missen. Dit kan per mail naar info@vvvootmarsum.nl.
Uiteraard houden wij de verdere ontwikkelingen nauw in de gaten en volgen de de maatregelen van de rijksoverheid en de adviezen van het RIVM.

Uiteraard houden wij de verdere ontwikkelingen nauw in de gaten en volgen de de maatregelen van de rijksoverheid en de adviezen van het RIVM.

BEREIKBAARHEID VVV OOTMARSUM-DINKELLAND
• De VVV infobalie in Ootmarsum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00-14.00 uur (zondag en maandag gesloten). Vanaf 1 juni worden de openingstijden verruimd.
• De VVV infobalie in Denekamp zal met ingang van 1 juni weer geopend zijn.
• Er wordt veel vanuit huis gewerkt. Via e-mail zijn we goed bereikbaar op info@vvvootmarsum.nl en info@vvvdenekamp.nl. Mailtjes worden binnen 24 uur beantwoord.

MARKETING OOST HELPDESK ONDERNEMERS
MarketingOost heeft een speciale website gelanceerd waarop Rijks- en regionaal (veiligheids-) beleid wordt gebundeld. Ook bemant de organisatie een helpdesk voor ondernemers. Zij krijgen snel antwoord op hun (hulp)vragen dankzij de nauwe samenwerking tussen provincie, gemeenten en MarketingOost. De Taskforce bespreekt tevens op welke wijze er op korte termijn zo veel mogelijk eenheid in beleid kan worden gerealiseerd.

BELANGRIJKE WEBSITES VOOR ONDERNEMERS
-> Cijfers Koninklijke Horeca Nederland (KNH)
-> Kamer van Koophandel Corona-loket
-> Verruim BMKB-regeling ministerie EZ
-->Gemeente Dinkelland
--> RIVM

omschrijving
omschrijving
Het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor onze (toeristische) ondernemers. De gemeente Dinkelland heeft belangrijke info op een rijtje gezet [LEES HIER INFO VOOR ONDERNEMERS EN ZZPERS]

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Lekker actief, lekker anders!

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 2. Accommodaties

  Met alle luxe genieten van het boerenleven

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 3. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 4. Route-tips

  Fietsroutes van Cowfluencer Liesje22 laten je de mooiste plekken van Twente zien!

  Geschreven door Liesje22

Tip je vrienden

facebook twitter