1. Culinair

    Proef onze streekproducten, de basis van het slow food principe

    Je wilt iets bijzonders, iets dat eerlijk is, ambachtelijk en puur! Dat is het Slow Food principe; het eten moet goed smaken en geproduceerd zijn zonder schade aan leefomgeving en dierenwelzijn. In Ootmarsum-Dinkelland vind je tal van dit soort (h)eerlijke adresjes. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

  2. Landgoed Kaamps

    Landgoed Kaamps is een melkveehouderij waar u kunt zien op welke wijze er vandaag de dag op een boerenbedrijf wordt gewerkt en hoe van de melk verschillende boer Herbert kaas- en zuivelproducten worden gemaakt.

  3. Shiitake bedrijf Masselink

    Shiitake paddenstoelen kwekerij Masselink is gespecialiseerd in het kweken van de paddenstoel shiitake op een biologische wijze. Deze gezonde en erg lekkere paddenstoel wordt op een bijzondere manier geteeld.

  4. Erfgoed Bossem

    Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

  5. Erve Kuiper

    Wie denkt aan Erve Kuiper, denkt aan gezelligheid en vermaak. Op de educatieve familieboerderij is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden op de boerderij. Tevens de plek waar het lekkerste ijs van Europa wordt gemaakt!

  6. Pieck Fijn Patisserie

    Een nostalgische Patisserie in combinatie met een hippe Lunchroom in het hartje van Ootmarsum. Pieck Fijn is een fijne combinatie van gezellig zitten, lekkere koffie, thee, cappuccino's & High-Tea én iedere week een wisselende kaart met een heerlijke daghap.

  7. Boerderij Erve Elferman

    Erve Elferman is een vleesveeboerderij gelegen in het dal van de Dinkel,
    een van de laatste natuurlijke kronkelende riviertjes in Nederland.

  8. Othmar Brouwerij

    De brouwerij is tegelijk authentiek en uiterst modern opgezet. Je vindt de Othmar bierbrouwerij centraal op het Commanderieplein in Ootmarsum. Een bruisende plek waar historie, cultuur en natuur hand en hand gaan.

  9. Stokerij Sculte

    In hartje Ootmarsum vindt je Stokerij Sculte. Gesitueerd in het voormalige klooster, zijn stoker/eigenaar Gerard Velthuis en zijn dochter Evelien elke dag in de weer om hun passie en toewijding door de stookkunst vorm te geven.

  10. IJsboerderij de Bölte

    Het ijs van de Bölte wordt uit puur natuurlijke ingrediënten samengesteld en bestaat uit ruim 500 smaken! Het ijs wordt elke dag weer vers bereid en alleen met vruchten, groenten en ingrediënten uit het seizoen.

  11. Heisterkamp Wijnkopers

    De wijnbar is de aangewezen plek om kennis te maken met het assortiment. Een paar keer per jaar wordt een prachtige selectie wijnen op de proeftafel gezet. U kunt uitgebreid proeven en uw wijnkeuze in alle rust bepalen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

  1. In het spoor van Van Ruisdael en Hobbema Ootmarsum vastleggen

  2. Doe-tips

    Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

    Geschreven door Liane
  3. Doe-tips

    15 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

    Geschreven door Denise
  4. Doe-tips

    10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

    Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter