Ootmarsum

Beleef Kunst, Cultuur & Natuur

Leestijd 2 minuten 998 x bekeken
Geschreven door

Liane

Altijd op de hoogte zijn van het actuele nieuws rondom leuke evenementen, activiteiten, tips en gezellige adresjes over eten, drinken en slapen in Ootmarsum-Dinkelland? Lees de Gastvrij 2020, geef je op voor de maandelijkse online nieuwsbrief of bekijk de maandelijkse UIT agenda.

Gastvrij 2020

2020, een mooi jaar waar Ootmarsum-Dinkelland veel te bieden heeft en de culturele agenda weer bol staat van leuke evenementen en tal van andere activiteiten. Maar ook de prachtige natuur en het fantastische buitengebied waar je heerlijk kunt wandelen en eindeloos kunt fietsen willen we graag onder de aandacht brengen. En dan mogen we natuurlijk alle culturele activiteiten, de tradities en mooie galerieën niet vergeten. Ach, Ootmarsum-Dinkelland heeft zoveel moois te bieden. Dit alles hebben we samengevat in de nieuwe Gastvrij 2020.

omschrijving
omschrijving
Nog niet gezien? Dit kleurrijke magazine boordevol tips en leuke, gezellige adresjes is een must voor een bezoekje aan onze prachtige regio. De Gastvrij 2020 is vanaf nu overal gratis verkrijgbaar. Neem ‘m mee en lees wat Ootmarsum-Dinkelland allemaal in petto heeft in 2020.

Online Nieuwsbrief

In onze regio zijn zoveel mooie en interessante activiteiten die we heel graag zo actueel mogelijk onder de aandacht brengen bij een breed publiek. We willen iedereen deelgenoot maken van onze prachtige omgeving met haar uitgestrekte bossen, wijdse uitzichten en met zorg uitgestippelde fiets- en wandelroutes. Maar ook de talrijke galerieën, musea, winkels, accommodaties en restaurants presenteren we graag. Dit doen we al sinds enkele jaren via een online nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks per mail verstuurd met tips en activiteiten binnen Ootmarsum-Dinkelland. Ook graag deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mailtje naar en we nemen het mee in onze verzendlijst.

UIT agenda

We hebben onze maandkalender vernieuwd en daar zijn we best een beetje trots op! Het nieuwe handzame model geeft een weergave van het maandelijkse actuele aanbod van activiteiten en tips uit onze regio. De UIT agenda is gratis af te halen bij één van de VVV punten in Ootmarsum-Dinkelland of te downloaden via onze website.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Lekker actief, lekker anders!

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 2. Accommodaties

  Met alle luxe genieten van het boerenleven

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 3. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 4. Route-tips

  Fietsroutes van Cowfluencer Liesje22 laten je de mooiste plekken van Twente zien!

  Geschreven door Liesje22

Tip je vrienden

facebook twitter