Heart of art Gallery

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 18:00
Adres
Oostwal 12, 7631 EJ Ootmarsum

Heart of art Gallery

Gelegen in het pittoreske centrum van Ootmarsum ligt deze leuke spirituele geschenkwinkel HeartofArt gallery. U vindt bij de HeartofArt Gallery bijzondere kunst: schilderijen, posters, briefkaarten, beelden, vazen, boeken, muziek en vele andere leuke geschenkartikelen.

De Amerikaanse kunstenaars Bruce Harman en Jim Warren exposeren hun kleurrijke en creatieve werken;

Gekscherende humorvolle beelden van Profisti en Forchino! Een must have in elke kamer!

HeartofArt heeft een verscheidenheid aan beelden, tassen, servies, vazen, kaarsen etc., geïnspireerd door kunstwerken die ontworpen zijn door ‘grote namen’ door de eeuwen heen, Van Gogh, Gustav Klimt, Michelangelo, Edgar Degas, Claude Monet om er maar een paar te noemen.

En een ruim aanbod assortiment is er voor de spirituele zoeker: beelden, kruisbeelden, rozenkransen, medaillons e.d. Voor de mens die op zoek is naar zingeving en kennis is er de boeken afdeling.

Tevens heeft HeartofArt een schattige kleine beeldentuin genaamd de Ver-Beeld-Ing.

Grote Bronzen beelden en fonteinen, glazen humorvolle buitenkunst en komische metalen tuin beelden In uitbundige kleuren en patronen.

Zingeving op Zondagmorgen

"Wat is 'nu eigenlijk' Spiritualiteit?" Op de zondagmorgen worden er in de HeartofArt Galerie in Ootmarsum bijeenkomsten georganiseerd met als thema: "Wat is 'nu eigenlijk' Spiritualiteit?" Informatie, zienswijzen, kennis en dialoog gaan samen tijdens deze ontspannen ontmoetingen: Er is een denken en weten dat recht doet aan ieder levend wezen: mens, dier, plant en planeet en alle leven verbindt en de vervanger is van de oude en gedogmatiseerde religies. Dit nieuwe inzicht kent geen onderscheid in ras, sekse, geloof, sociale en culturele verschillen; het is een proces waarin de mens ontdekt dat er een andere wereld bestaat naast die van de zintuigen; de bekende zintuigelijke wereld. Die andere onzichtbare wereld, de boven-zintuigelijke wereld valt niet te onderzoeken met de fysieke zintuigen; zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Die andere wereld is misschien wel veel omvattender en omvangrijker dan dat we ons ook maar kunnen voorstellen! Echter, we leven nu in deze zintuigelijke wereld en het is de bedoeling dat we de weg terugvinden naar de Oorsprong en dat we die weg ook daadwerkelijk inslaan. Om dit te kunnen doen hebben we bagage nodig: kennis, gezondheid, vrijheid, financiële onafhankelijkheid en als belangrijke eigenschappen: zelfverantwoordelijkheid en moed. Spiritualiteit is het besef dat er een nieuwe wereld te ontdekken valt en kennis het kompas is om de richting naar dat doel te bepalen! Verder heeft u als mens alle gereedschappen in huis! De ‘poten’ op de grond, de kop in de wolken en op stap gaan om straks boven die mist uit te kunnen kijken. Geloven, weten, in beweging komen en vervolgens zien! Wat is zien zonder te geloven? Maar wat moet je geloven als je niet weet wat er te geloven valt?! Dat is het Leidmotief tijdens deze bijeenkomsten. Dus boek snel; wellicht is het uw eerste stap op weg naar een nieuw en schitterend wijds uitzicht! 'Wie het hoofd boven het maaiveld uitsteekt, zijn kop wordt eraf gehakt'. Nou...het valt reuze mee hoor! Het onderwerp Spiritualiteit is geen 'koppensneller maar meer een 'levensversneller'!