Galerie Oostwal2

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Oostwal 2, Ootmarsum

Galerie Oostwal2

De opening van Galerie Oostwal2 was in mei 2015. Een nieuwe Kunstgalerie met als galeriehouders Hettie Scheper-Hulshof en Christine Klaren-Schut. Zij ondernemen samen een avontuur met een geheel nieuwe kunstformule. Verfrissend voor het Kunststadje Ootmarsum.

U ziet kunst van een aantal kunstenaars met zeer verschillende kunstuitingen als onderdeel van de vaste collectie. Vanuit het unieke concept: “Kunst kent geen beperking” is het werk van vaste en wisselende exposanten gecombineerd met werk van St. KIK, met kunst gemaakt door mensen met een beperking. De opbrengst hiervan vloeit terug naar projecten voor mensen een beperking. en St. Dunia Lulu, zij ondersteunt een project in India waar kinderen en vrouwen werken aan hun toekomst door middel van scholing en arbeidstraining. De verkoop van kleden, tassen en accessoires uit India helpen daarbij.

Vaste exposanten:

Ineke Eissink-Bruijns in haar unieke zilveren sieraden herkent u de hand van de kunstenaar.

Riet ter Ellen maakt kleurrijke glazen objecten; origineel en decoratief.

Jeroen Veldscholten maatwerk interieurs en -meubilair voor binnen en buiten.

Hettie Scheper- Hulshof ontwerpt eigentijdse interieurs met een orginele twist. Bereikbaar via Art & Living.


Wisselexposities: De huidige expositie laat u werk zien van de fotografe Nicole Tanke van 30 maart t/m 3 juni 2018

Nicole Tanke nodigt elke moderne kunstliefhebber uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties, maar ook van de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze hectische samenleving aan voorbij loopt. Deze persoonlijke ontdekkingstocht van de afgelopen jaren vertaalt zich in Nicole’s abstracte fotokunstwerken. In de serie abstracte fotokunstwerken “Lines of Silence” zien we beelden die rust en vrijheid uitstralen.

Galerie Oostwal2 heeft een prachtige ruimte om wisselende exposities van professionele kunstenaars en liefhebbers ten toon te stellen. Zij, die hun sporen al verdiend hebben, maar niet over een eigen expositieruimte beschikken, krijgen daardoor een podium om hun kunstwerken te tonen. Figuratief en abstract werk; schilderijen en beelden; zullen hier in wisselende samenstellingen te zien zijn.

Galerie Oostwal2 is geopend van donderdagmiddag tot en met zondagmiddag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.