Galerie en Kunstuitleen Lambert

Adres
Kerkplein 8, 7631 EV Ootmarsum

Galerie en Kunstuitleen Lambert

De Twentse kunstenaar LamBert Oude Wesselink heeft zijn eigen Galerie en Kunstuitleen in Ootmarsum. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Herman Brood, Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars. Sinds kort is er ook glaskunst te bezichtigen.

Vanaf 15 april 2018: Lelystadse Janny Heinsman.

Ontdekt door LamBert in Ootmarsum. In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is de Lelystadse kunstenaar Janny Heinsman voor 6 maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren. Het gaat om olieverfschilderijen en keramiek. LamBert is te vinden in het hartje van Ootmarsum aan Kerkplein 8 en wordt gedreven door de Twentse kunstenaar LamBert Oude Wesselink. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Eric Jan Kremer, Martineau, Herman Brood, Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars. Janny Heinsman, sinds 2003 werkzaam in haar atelier A Touch Of Art in Lelystad, is blij verrast dat deze mogelijkheid op haar pad komt. Op vrijdag 30 maart heeft zij een deel van de ruimte ingericht met haar kleurrijke olieverfschilderijen. “Hier word ik blij van!” aldus de reactie van LamBert, “Wat ruikt jouw werk ouderwets lekker naar Olieverf !”. De werken van Janny zijn tot eind september 2018 in Galerie LamBert te bewonderen.

De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. ( Elke zondag koopzondag).

Ook elke zondag KOOP zondag vanaf 12:00 uur.

Alle kunstwerken zijn te koop en te huur vanaf € 5,00 per maand.