Heerlijk genieten!

Wellness en relaxen bij De Kroesweffer in Vasse

Het zwangerschapsarrangement Mieke vertelde mij dat ze het zwangerschapsarrangement heeft ontwikkeld op het moment dat ze zelf zwanger was. Ze miste het om, juist tijdens de zware laatste loodjes, eens goed in de watten gelegd te worden. Lekker liggen voor een massage is vaak lastig, terwijl je lichaam het eigenlijk zo verdient! Ik geef haar groot gelijk en ben blij dat ze dit arrangement heeft ontwikkeld. Voor mij voelde het echt als een cadeautje, wat heb ik genoten!

Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje in Weerselo

Wellicht heb je het al gezien op mijn Facebook-pagina, maar de laatste tijd heb ik weer ontzettend veel leuke plekjes in Twente ontdekt! Een van die plekjes is Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje in Weerselo. Het leuke van deze plek vind ik dat het echt een boerderij is. Angela vertelde vol trots en enthousiasme dat er 17 jaar geleden in deze stal nog kalven zaten. De stierenstallen bestaan nog steeds, […]

Spa & wellness bij Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum

Twee jaar geleden is Parkhotel De Wiemsel compleet gerenoveerd, inclusief de Spa & Wellness. Het is echt prachtig geworden! Alles in de Spa is mooi licht en ruimtelijk ingericht met veel gevoel voor smaak. Dat was dus al een leuke binnenkomer! Na een korte rondleiding en uitleg kon mijn gezichtsbehandeling beginnen.

 1. Wellnessboerderij De Kroesweffer

  Rustig Natuur Wellness Platteland Authentiek

 2. Wellnessboerderij `t Bellinckhofje

  Wellness

 3. Spa & Wellness de Wiemsel

  Rustig Wellness

 1. Erve Broam

  Kindvriendelijk Platteland Kinderen In/bij bos & natuur In/bij dorp

 2. Boerderij Spa Nutter

  Rustig Platteland Ontdekken Natuur Wellness