Accommodaties

Glamping bij Papillon Country Resort

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 7322 x bekeken

Twente is een nieuwe glamping camping rijker! Geniet van alle luxe en comfort bij Papillon Country Resort.

Glamping

Glamping in Twente in de meest unieke Glamping accommodaties met een hoge wauw factor, dat vind je op Papillon Country Resort. Alle soorten accommodaties zijn met veel zorg ontworpen en speciaal ingericht voor een onbezorgde vakantie. Er is een een ruim aanbod van verschillende Glamping Safaritenten, waaronder de Safaritent Premium die maar liefst geschikt is voor 8 personen.

safaritent Premium
safaritent Premium

Romantiek

Maar ook aan de romantiek wordt gedacht met de unieke Luxury Hottub Cabin. Hoe heerlijk is het om na een dagje shoppen te ontspannen in je eigen hottub.

omschrijving
omschrijving
Uiteraard zijn alle Glamping accommodaties voorzien van een comfortabele badkamer, een compleet ingerichte keuken en een gezellige zithoek met pellet kachel voor de wat koudere dagen. De robuuste uitstraling geeft een gezellige, gemoedelijke sfeer, ook de kinderen zullen zich zeker thuis voelen in de stoere slaapkamers.

Animatie voor de kids

Spotty
Spotty
Animatie en plezier zijn gegarandeerd op de camping. Spotty de hond is de gezellige camping mascotte en staat met het animatieteam klaar om de kids te vermaken tijdens jullie kampeer en Glamping vakantie. Als het zonnetje schijnt is er buiten een grote arena waar de kinderen kunnen kijken naar een voorstelling of lekker kunnen dansen. Ook is de camping de perfecte plek om een uitstapje naar de buren te maken, het ligt immers pal tegen de Duits-Nederlandse grens. We hebben een aantal leuke Gezinsuitjes bij onze Oosterburen voor je op een rijtje gezet.

"Old school" kamperen

Natuurlijk kan er ook met eigen tent gekampeerd worden. Kamperen op Papillon Country Resort, biedt de moderne kampeerder alles wat hij of zij tegenwoordig nodig heeft. Luxe, comfort, vrijheid, natuur en uiteraard een gastvrije Twentse omgeving. Je kunt kiezen uit een standaard plaats, comfortplek of comfortplek met eigen sanitair.

Komfortplatz
Komfortplatz

Boek alvast een geweldige vakantie in Ootmarsum-Dinkelland.

In Ootmarsum-Dinkelland zijn twee 5 sterren campings te vinden, benieuwd? ga hier naar alle 5 sterren campings in Ootmarsum-Dinkelland.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

  1. In het spoor van Van Ruisdael en Hobbema Ootmarsum vastleggen

  2. Doe-tips

    Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

    Geschreven door Liane
  3. Doe-tips

    15 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

    Geschreven door Denise
  4. Doe-tips

    10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

    Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter