1. 0/7
    '

    Doe-tips

    Lekker actief, lekker anders!

    Geschreven door

    Ootmarsum-Dinkelland

    We mogen weer wat meer! Dus ook weer lekker actief bezig zijn. Ootmarsum-Dinkelland kent vele leuke activiteiten en uitjes. Samen op pad met een groep of met z'n tweetjes. Er is van alles te beleven. Lekker in de frisse buitenlucht, midden in de natuur, maar ook zijn er diverse binnenactiviteiten. Actief bezig zijn is voor iedereen goed!

  2. 7/7

    7.

    Oldtimer rijden

    Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen of laat je rijden in een authentieke Parijse stadsbus.

  3. 6/7

    6.

    Buggy Cross door het Twentse land

    Het stoerste uitje van Twente. Stap in een super gave buggy en begeef je voor even in de wereld van een rally coureur. Een unieke belevenis die niemand snel zal vergeten.

  4. 5/7

    5.

    Scooter- en Solexrijden

    Ontdek Twente op een scooter. Je hoeft geen helm op en je hebt de keuze uit prachtige routes door Twente of tuf authentiek door Twente op een solex.

  5. 4/7

    4.

    Outdoor lasergamen

    Bij Bonanza lasergamen beleef je lasergame 2.0! Een superrealistische spelervaring met de allernieuwste lasergamewapens en camouflage outfits. Optimale spelbeleving op een speelveld van ca. 3600m2.

  6. 3/7

    3.

    Trekker rijden in Twente

    In het prachtige coulissenlandschap ontstaan door generaties van boeren, beleef je een authentieke Twentse boerenervaring, rijdend op een oldtimer trekker. In rustig tempo rijd je over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied. We laten je de afwisseling en schoonheid van het landschap op een unieke manier beleven.

  7. 2/7

    2.

    Escape Rooms

    In een escaperoom heb je een beperkte tijd om een mysterie op te lossen door je te wanen in een andere realiteit. Aan de hand van puzzels en raadsels dien je de oplossing te vinden. Speel “De vloek van de Rentmeester” of de Oude School en de Kloosterkamer.

  8. 1/7

    1.

    Tuktuk rijden

    Stap in een originele TukTuk’s en beleef het echte Tukuk gevoel met collega’s, familie of vrienden. De TukTuk’s bieden plaats aan 3 personen per voertuig en zijn geschikt voor jong en oud. In een kinderstoeltje kunnen ook de kleintjes mee.

Ootmarsum-Dinkelland

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

  1. Doe-tips

    13 leuke uittips tijdens de Paasdagen!

    Geschreven door Denise
  2. (Oude) Tradities

    Typisch Twentse paastradities

    Geschreven door Liane
  3. Doe-tips

    Wandelen onder Wilmink's vleugels op de Kuiperberg

    Geschreven door Fun2walk
  4. Culinair

    Proef onze streekproducten, de basis van het slow food principe

Tip je vrienden

facebook twitter