1. 0/11
    '

    Accommodaties

    Met alle luxe genieten van het boerenleven

    Geschreven door

    Ootmarsum-Dinkelland

    Wil je graag een keer vertoeven op een boerderij, maar dan van alle luxe zijn voorzien? Dan heb je in Ootmarsum-Dinkelland volop keus! De prachtige locaties die meestal op een boerenerf liggen of de uitstraling hebben van een boerenerf kun je boeken van heel basic tot modern en van groot tot klein! Idylische plekjes, rust, ruimte en genieten van het échte boerenleven. Zet de tijd even stil en kom genieten van het prachtige landschap, de natuur, maar ook de koeien, schapen, kippen en alle andere boerderijdieren die op menig erf rondlopen. Een ritje op de trekker of een gezamenlijk diner, laat je inspireren of juist verrassen!

  2. 11/11

    11.

    Erve Broam

    Overnachten op een bijzonder Twents erfgoed, (maximaal 16 personen & 5 kleine kinderen ) waarbij het u aan luxe niet ontbreekt. Op deze plek kunt u genieten van de vakantieboerderij, de landelijke omgeving en van uitstapjes in regio Twente.

  3. 10/11

    10.

    Erfgoed Bossem

    Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

  4. 9/11

    9.

    Hoeve Springendal

    RUST! Dat is een van de fijnste kenmerken van Hoeve Springendal. En nergens ervaar je de seizoenen zo fraai als juist hier. Overnachten, kamperen & beleven op historisch landgoed Hoeve Springendal. Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens.

  5. 8/11

    8.

    B&B Erve Höwerboer

    Karakteristieke Twentse boerderij tot 16 personen, aan de rand van het prachtige stadje Ootmarsum en de twentse essen.

  6. 7/11

    7.

    Erve Toon'Boer

    Vroeger een stal waar de koeien stonden, tegenwoordig een prachtige B&B waar u heerlijk tot rust kunt komen. Gelegen in het mooie Mander, een Twentse buurtschap, dichtbij Ootmarsum, Tubbergen en de Duitse grens.

  7. 6/11

    6.

    Erve Deperman

    Puur genieten tussen de gebinten in het hartje van Twente. Erve Deperman is een gerenoveerd monumentaal erfgoed gericht op het samenspel tussen mensen, landbouw, erfgoed en groen.

  8. 5/11

    5.

    Vakantiewoning Het Kosthoes

    Erve Blokhorst is gelegen tussen de Horstweg en Hoonhorst in het buitengebied van Lattrop - Breklenkamp.
    Een fraai landweggetje leidt je naar het erf waarop zich " Het Kosthoes " bevind.

  9. 4/11

    4.

    Erve Fakkert

    Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

  10. 3/11

    3.

    Erve Wezenberg

    Erve Wezenberg bestaat uit een camping met 50 plaatsen en daarnaast 3 appartementen (voor 2 of 4 personen) en 3 boerderijkamers (voor 2 of 4 personen). In de periode oktober t/m april wordt de accommodatie ook in zijn geheel aangeboden als groepsaccommodatie (maximaal 20 personen).

  11. 2/11

    2.

    Landgoed de Mosbeek - De Schure

    Verscholen tussen de natuurgebieden, het Springendal en de Manderseheide vindt u een saksische vakantiewoning 'de Schure' op Landgoed de Mosbeek.

  12. 1/11

    1.

    Erve Getkot

    In het buitengebied van Ootmarsum, het buurtschap Nutter in Twente, staan drie luxe en sfeervolle vakantiehuizen van Erve Getkot. Omgeven door de rustieke omgeving waar de natuur u uitnodigt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.

Ootmarsum-Dinkelland

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

  1. Doe-tips

    Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

    Geschreven door Liane
  2. Doe-tips

    16 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

    Geschreven door Denise
  3. Doe-tips

    10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

    Geschreven door Liane
  4. Denekamp

    Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter