1. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door

  Liane

  Ice, ice baby! Want zeg nou zelf, met dit mooie weer heb je zeker trek in een lekker ijsje. En die kun je krijgen in onze mooie regio, volop! Heerlijk ijs met veel liefde op een ambachtelijke wijze gemaakt. Pak die fiets, stap in de auto of wandel een prachtige route. Wij geven je graag een paar adresjes waar je de lekkerste ijsjes kunt krijgen. Van Ootmarsum tot Denekamp en van Tilligte tot Nutter. Keuze genoeg in de vele smaken en soorten, dus geniet en smelt weg bij zo’n heerlijke koude lekkernij!

 2. Pelles's IJs & Chocolade

  Pelle's eten & drinken is uitgebreid met een IJs en Chocoladewinkel.
  Naast het monumentale pand van Pelle's is een chocoladewinkel ingericht, hier kun je nu ook genieten van het (h)eerlijkste ijs en chocolade in Deurningen. Een ruim aanbod aan heerlijke chocolades, schepijs, romig softijs en smakelijke milkshakes staan klaar om ontdekt te worden.

 3. La Bomba-IJssalon-Lunchroom-Pattiserie

  La Bomba aan de Vledderstraat in Denekamp is gespecialiseerd in ijs, gebak, broodjes én home-made chocolate!

 4. 't Bakhoes

  ‘t Bakhoes lekker gewoon, gewoon lekker! En dat willen ze uitdragen, de Twentse nuchterheid op een eerlijke manier geserveerd. Een heerlijke lunch of een eenvoudige snack, alles bereid met verse ingrediënten.

 5. IJsboerderij de Bölte

  Ons ijs wordt uit puur natuurlijke ingrediënten samengesteld en bestaat uit ruim 500 smaken! Ons ijs wordt elke dag weer vers bereid en alleen met vruchten, groenten en ingrediënten uit het seizoen.

 6. Erve Kuiper

  Wie denkt aan Erve Kuiper, denkt aan gezelligheid en vermaak. Op de educatieve familieboerderij is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden op de boerderij. Tevens de plek waar het lekkerste ijs van Europa wordt gemaakt!

 7. IJsboerderij / Rustpunt 't Groot

  IJsboerderij t Groot is te vinden aan de Beusemkolkweg bij Tilligte. Op het erf van de familie Rekers wordt ijs, koffie, fris, krentenwegge, cake en eigen gemaakte kwarktaart verkocht.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  10 x Muzikale uitjes in juni - daar zit muziek in!

  Geschreven door Denise
 2. Doe-tips

  10 x Doe tips voor een onvergetelijk Pinksterweekend

  Geschreven door Denise
 3. Accommodaties

  Boek nu een van onze luxe 5 sterren campings!

  Geschreven door Liane
 4. Accommodaties

  Romantisch slapen in een heuse Pipowagen!

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter