1. 0/6
  '

  Cityhotels Ootmarsum

  Even een paar dagen er tussenuit? Boek een arrangement bij één van de Cityhotels

  Geschreven door

  Ootmarsum-Dinkelland

  Even een paar dagen er tussenuit? Boek dan een leuk arrangement bij één van de zeven Cityhotels in Ootmarsum. Gastvrijheid, kwaliteit en een flinke dosis Twentse nuchterheid zijn de basis van het verblijf. De prachtige omgeving verkennen via de vele fietsroutes of wandelroutes of genieten van het prachtige kunststadje Ootmarsum? De Cityhotels zijn de uitvalsbasis om dit te gaan ondernemen.

  Deze hotels bieden naast hun reguliere aanbod ook verschillende aantrekkelijke arrangementen. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de zeven Cityhotels in Ootmarsum en wat zij te bieden hebben.

 2. 6/6

  6.

  Het gezelligste hotel van Ootmarsum!

  Hotel Twents Gastenhoes is het gezelligste hotel van Ootmarsum met veel aanbiedingen. Het feit dat het hotel op slechts 150 mtr. van het centrum ligt, maakt het zo uniek: veel ruimte, gratis parkeren en op loopafstand van het oude centrum.

 3. 5/6

  5.

  In de stijlvolle lounge aangenaam vertoeven bij het haardvuur

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

 4. 4/6

  4.

  Natuur, rust en ontspanning in één van de mooiste hotelparken

  Ruime suites & kamers, Binnen & buitenzwembaden, Spa & Wellness, gastronomisch restaurant en kunstgalerie. Idyllisch gelegen aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum aan de Duits-Nederlandse grens.

 5. 3/6

  3.

  Met de sfeer en de gastvrijheid van het Twentse land.

  Aan de rand van het centrum van Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum. Maar, hoe gek het misschien ook klinkt, Stadshotel Ootmarsum heeft geen stadse allures. Integendeel. In Stadshotel Ootmarsum maakt u kennis met de sfeer en de ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land.

 6. 2/6

  2.

  Modern ingerichte kamers, zwembad, sauna en solarium

  Meer dan 100 jaar geleden heeft de “Drost” van Twente dit pand als mooiste plek gekozen om te gaan wonen. Nu staat hier een prachtig hotel met alle nodige voorzieningen en een ruim terras met ligstoelen en zitjes.

 7. 1/6

  1.

  Gezellig familiehotel met huiselijke sfeer, net buiten centrum

  In het hotel-restaurant 't Wapen van Ootmarsum bent u uit en thuis tegelijk. Uit dankzij het aangename comfort en de bijzondere ambience van een echt kwaliteitshotel, thuis vanwege de ongedwongen, zelfs huiselijke sfeer.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Factcheck

  Zijn Tukkers echt trots op hun streektaal? Bekende Twentenaren reageren.

 2. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  11 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane
 4. Culinair

  Proef onze streekproducten, de basis van het slow food principe

Tip je vrienden

facebook twitter