Heerdink Hoeve

Saksische boerderij tot 20 personen, voorzien van alle hedendaagse luxe, gevestigd in de prachtige natuur van Ootmarsum.

De Hoeve is een uitermate geschikte plek als locatie voor een weekendje weg. Of om uw familie- en/of vriendenbijeenkomst te houden. Maar ook voor zakelijke arrangementen bent u bij de Heerdink Hoeve aan het juiste adres.

Gezinnen kunnen samen met opa en oma in de gezellige huiskamer gezamenlijk ontbijten, terwijl iedereen ook zijn eigen ruimte heeft. Daarna kan er met de familie van leuke activiteiten genoten worden in en om de Hoeve, bijvoorbeeld een middag galeries en winkels bezoeken van het authentieke Ootmarsum.

De Heerdink Hoeve ligt aan de rand van recreatiecentrum Camping de Witte Berg, waardoor van alle campingfaciliteiten gebruik gemaakt kan worden. Op steenworp afstand vind u natuurgebied het Springendal en de duitse grens.

De Heerdinkhoeve is een eeuwenoude Saksische boerderij die voorzien is van alle hedendaagse luxe. De Hoeve biedt plaats aan groepen van 8 tot 20 personen. Er zijn 6 slaapkamers (waarvan 4 met bedstee) met boxspringbedden, 6 badkamers, 2 ruime keukens en 3 gezelschapsruimtes. In de Hoeve mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Badlinnen kunt u eventueel extra reserveren.

De Hoeve in het kort:

4 4-persoons slaapkamer met boxspringedden en bedstee 2 2-persoons slaapkamers met boxspringbedden 6 luxe badkamers met douche, badmeubel en toilet 2 ruime keukens met combi-magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koelkast en diepvries 2 kleine sfeervol ingerichte gezelschapsruimte`s met KTV, dvd-speler en radio-cd 1 grote gezelschapsruimte (op de oude deel) met radio-cd Meerdere terrassen Ruimte voor fietsen en oplaadpunt elektrische fietsen 5 ruime parkeerplaatsen bij de Hoeve Mogelijkheden voor het boeken van ontbijt, diner, Bbq, buffet of halfpension

Faciliteiten

De Heerdink Hoeve is gelegen naast Camping de Witte Berg. Wanneer u verblijft in de Hoeve kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op de camping.

Camping de Witte Berg biedt veel facilliteiten zodat u en uw gezin zich optimaal kunnen vermaken tijdens uw vakantie in Twente. In de vakantieperiode`s is er op de camping veel te beleven. Tijdens de bouwvak- , hemelvaart-, pinkster-, en meivakantie is er een animatieprogramma.

U kunt hier kennismaken met de oude Twentse folklore en tradities. Zo kunt u bijvoorbeeld klootschieten of een huifkartocht maken. Ook trekkerrijden op echte oldtimer tractoren behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten op een rijtje

Café/restaurant broodjesservice Mogelijkheid tot verzorgen van maaltijden, BBQ. Cafetaria Wasserette Huifkartochten Midgetgolf banen Natuurlijke zwemplas met in de zomer een waterattractie Tennisbaan Animatieruimte Gratis ponyrijden Fietsverhuur < 300m Jeu de boules

Of bekijk de website www.dewitteberg.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Bedlinnen aanwezig
  • Terras
Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter