Villapark Eureka

Het meest luxe 5***** Villapark van Twente. U wordt van harte welkom geheten op het eeuwenoude familielandgoed. Hier kunt u volop genieten van de rust en natuur.

Midden in het Nationaal Landschap Noord-Oost Twente ligt één van de laatste particuliere vakantieparels van Nederland, Villapark Eureka! Laat u 's ochtends wekken door fluitende vogels en begroet de eekhoorntjes op uw terras. Het is Twente op z'n best voor jong en oud.

Op het park staan 55 vrijstaande villa’s voor 4, 6, 8 en 10/12 personen. Deze villa’s zijn in Saksische stijl gebouwd en staan op ruime, zonnige plaatsen in het bos. De comfortabele vakantiehuizen zijn voorzien van vloerverwarming, boxspring bedden en een uitgebreide keuken. De meeste vakantiehuizen hebben twee badkamers en zijn daarmee zeer geschikt als u met vrienden een weekend of midweek op vakantie wil. Ook zijn een aantal villa’s uitgerust met wellness faciliteiten zoals een sauna, stoom douchecabine en solarium.

Bent u sportief en fietst of wandelt u graag, dan zult u zich bij Villapark Eureka op uw plek voelen. Bij de receptie worden diverse fietsen verhuurd. Van fietsen met 7 versnellingen, E-bikes, mountainbikes tot tandems. Tevens zijn er gratis fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.

Neemt u uw kinderen of kleinkinderen mee, dan zullen zij zich goed vermaken op één van de vele overdekte en buiten speelplaatsen op het vakantiepark. Ook liggen de villa’s op loopafstand van het recreatiegebied het Hulsbeek, met een grote zwemvijver, mooie strandjes en uitgebreide speelplekken.

Reist u met een mindervalide, weet dan dat Villapark Eureka het NBAV keurmerk voor aangepaste vakanties heeft. Dat betekent dat onze zorgvilla’s rolstoeltoegankelijk zijn met extra brede deuren en ruime inloopdouche. Ook zijn ze voorzien van geheel elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. Tevens kunnen we voor u extra hulpmiddelen als een tillift, douchestoel of douche brancard verzorgen. Wij werken samen met zorginstantie Veertien Rond voor persoonlijke zorg aan huis.

Of bekijk de website www.villapark-eureka.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 10:30 - 17:00

De receptie van Villapark Eureka is het gehele jaar geopend. Met feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden zijn.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • (Indoor) speeltuin
  • Sauna
Faciliteiten
  • (Indoor) speeltuin
  • Animatie hele seizoen
Wifi
  • Gratis Wifi

prijzen

€ 55,00 Prijs per overnachting

Tip je vrienden

facebook twitter