1. Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

    Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

    Afgelopen vrijdag is het winnende ontwerp van Noek Oude Ophuis in Ootmarsum aangekomen. Olifant 'Lucky' heeft een prominent plekje gekregen voor de ingang van de VVV in Ootmarsum.

  2. Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

    Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

    Op de fiets door het prachtige grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Het fietspad langs het Almelo-Nordhornkanaal vormt de rode draad van de Alte KanalAllee Naturtour...de route legt de connectie tussen het verleden en nu.

  3. Mollie's Modder Mijn

    Mollie's Modder Mijn

    Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!

  4. Opening Countryresort Papillon

    Opening Countryresort Papillon

    Countryresort Papillon in Noord Deurningen is weer open na een grondige opknapbeurt. Het populaire vakantiepark aan de Kanaalweg is voorzien van de meest luxe verblijfsaccommodaties.

  5. Il Municipio opent in Denekamp!

    Il Municipio opent in Denekamp!

    Vanaf 1 april aanstaande opent Ristorante Il Municipio haar deuren. Het restaurant bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van hotel de Schout (het vroegere oude gemeentehuis) is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

  6. Twentse paastradities springlevend

    Twentse paastradities springlevend

    Roderick Vonhögen gaat in zijn tv programma op NPO1 wekelijks op zoek naar hoopvolle verhalen, optimistische mensen en tradities die verbinden.

  7. Onthulling kunstwerk Annemiek Punt

    Onthulling kunstwerk Annemiek Punt

    Gisteren was het eindelijk zover: het monumentale kunstwerk, getiteld 'Verbondenheid', is geplaatst. 's Middags werd het ongekend grootse kunstwerk onthuld door Benno Brand, wethouder van de gemeente Dinkelland

  8. Webshop

    Webshop

    Dát is handig! Een VVV-webshop waar je fiets- en wandelkaarten en Elephant Parade miniaturen kunt bestellen.